Giant ICT B.V.

Giant ICT B.V. is uw ICT specialist en dienstverlener. Naast het leveren van hard- en software (licenties), focussen we ons hoofdzakelijk op onze uiteenlopende specialismen als:

Virtualisatie

Een gevirtualiseerde ICT-infrastructuur is kosteneffectief, eenvoudig te beheren, energiezuinig en optimaal beveiligd. Dit alles tegen lagere kosten oftewel: virtualisatie is de toekomst.

Networking

U wilt met meerdere gebruikers en/of vestigingen tegelijkertijd gebruik maken van uw computertoepassingen? De mogelijkheden hierin zijn legio:

  • LAN infrastructuur
  • WAN infrastructuur

WiFi netwerken

Giant ICT is een specialist in professionele WiFi netwerken voor organisaties in de zorg, onderwijs, industrie en retail. Met een sterke focus op Aruba Networks en Hewlett Packard Enterprise ondersteunen wij bij het ontwerp, de implementatie en het beheer van uw netwerk.

Storage

Om de productiviteit en continuïteit van uw IT omgeving zo hoog mogelijk te houden, moet uw data worden beschermd tegen verlies. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en realiseren van storage oplossingen die passen bij uw specifieke omgeving.

Diensten

Om een ICT-omgeving efficiënt en effectief te houden, is preventief en correctief beheer essentieel. Giant ICT levert hierin een scala aan mogelijkheden. Van service op afroep tot part-time of full-time systeembeheer. Van SLA contracten tot (remote) monitoring. Op deze wijze kunt u besparen op personeelskosten en beschikt u altijd over de juiste kennis, kunde en ervaring.

24/7

Giant ICT beschikt over een eigen SLA- en storingsdienst en monitoringsdienst: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Tevens bieden wij gegarandeerde ondersteuning via onze servicedesk tijdens kantooruren.

Microsoft Gold Partner
HPE Silver Partner
Aruba Silver Partner