Brandmeldinstallatie

Voor een goed advies bent u bij Giant Security B.V. aan het juiste adres. Het gaat namelijk niet alleen om de inzet van elektronische hulpmiddelen. Inzet van andere hulpmiddelen en het treffen van de juiste bouwkundige en organisatorische maatregelen zijn van net zo groot belang. Wij verzorgen totaaloplossingen toegespitst op uw situatie. Altijd conform de regels en richtlijnen. En indien gewenst: draadloos, digitaal en geïntegreerd in uw ICT netwerk of IP based.

Giant Security B.V. beschikt over de kennis en ervaring om voor uw situatie de meest gunstige oplossing te realiseren. Onze specialisaties zijn: Inbraaksignalering systemenbrandmeldinstallatiesbeheer brandmeldinstallatie (OP Taken)toegangscontrolesystemenpaniek/overvalsystemencamera observatiesystemen

Uiteraard zijn wij NCP gecertificeerd. Dit geeft u de zekerheid dat uw beveiligingsinstallateur en de geleverde systemen aan de laatste normen en eisen voldoet. Een prettig idee!

Inbraaksignalering systemen

Een inbraaksignaleringssysteem is een goede basis voor de beveiliging van uw gebouw en uw eigendommen. Bij Giant Security  bent u aan het juiste adres voor elektronische inbraaksignalering systemen. Aangezien ieder beveiligingsproject uniek is leveren wij altijd 100% maatwerk! Wij passen elk systeem volledig aan op uw wensen en eisen.

Brandmeldinstallaties

Giant Security is een erkend Branddetectiebedrijf en is deskundig en sterk gespecialiseerd. Wij kunnen uw installatie ontwerpen, aanleggen, certificeren en onderhouden conform de voor uw gebouw en de voor uw situatie geldende regels en richtlijnen.

Beheer Brandmeldinstallatie

Met betrekking tot brandpreventie, ontruiming en bedrijfshulpverlening dient u als eigenaar/ gebruiker van een gebouw te voldoen aan de gestelde wettelijke verplichtingen. Giant Security kan u hierbij assisteren.

Opgeleid Persoon (Beheerder brandmeldinstallatie)

De beheerder is verantwoordelijk voor bediening en beheer van de brandmeldinstallatie, uitvoering van periodieke controles, voorkomen van nodeloze/valse alarmmeldingen, chronologisch bijhouden van het logboek en contact houden met het branddetectie bedrijf en de onderhoudsdeskundige.

Toegangscontrole systemen

Giant Security B.V. levert toegangscontrole systemen in vele maten en varianten. Beperkt of omvangrijk, met aanvullende functies als aanwezigheidsregistratie, met uitgebreide rapportage functies en eventueel centraal te beheren via uw netwerk.

Voor een goed advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Samen met u zoeken wij naar de juiste oplossing!

Paniek / Overvalsystemen

In geval van nood met één druk op de knop alarm slaan? Dat kan met ons paniek/overvalsysteem.

Snelle hulp is noodzakelijk in bedreigende situaties. Door het indrukken van een (draadloze) schakelaar kunnen de hulpdiensten worden gealarmeerd, kunnen camera’s in werking worden gezet, deuren geopend of juist gesloten worden, sirenes of flitslichten worden geactiveerd.

Camera observatiesystemen

Samen met u zorgt Giant Security voor de beste oplossing op het gebied van camera observatie. Camera observatiesystemen zijn mogelijk in vele varianten, u kunt hierbij denken aan binnen-, buiten-, analoge-, digitale- en pan/tilt camera’s met gezichtsherkenning en/of harddisk recording.

Camera observatie is bovendien op vele manieren te combineren met inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Bouwkundige beveiliging

Belangrijk bij de beveiliging van een gebouw of woning is het hang- en sluitwerk, waardoor het lastig wordt om ongevraagd binnen te kunnen komen. Door het beveiligen van het pand met de juiste sloten, verkleind u de kans op eventuele inbraken.

Service & Onderhoud

Giant Security is een klantgericht bedrijf. Wij streven ernaar om een lange termijn relatie met onze klanten op te bouwen.

Bij Giant Security worden geen voorrijkosten gerekend, maar wél lage tarieven en een snelle storingsdienst die 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u paraat is. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen voor een adequate oplossing voor uw probleem.