Giant Telcom B.V.

Bij Giant Telcom B.V. bent u aan het juiste adres voor Bekabelingnetwerken, VoIP-, Telefonie- en zorgsystemen, Wij verzorgen een totaaloplossing voor uw communicatie infrastructuur. Tevens zijn wij gespecialiseerd in Domotica toepassingen.

Gebouwbekabeling

Een gestructureerd bekabelingsysteem is de basis voor een goed functionerend computernetwerk en telefoniesysteem. Giant Telcom realiseert geïntegreerde glasvezel- en koperbekabeling voor automatisering en telefonie.

Telefoniesystemen

Een goede bereikbaarheid is essentieel. Uw telefoniesysteem is hierin de belangrijkste technische schakel.

Giant Telcom realiseert samen met u een systeem wat bij u en uw organisatie past: ISDN, SIP, (draadloos) DECT, IP-DECT, WiFi, LCR, ACD, Voice Response en VoIP.

Zorgsystemen

Giant Telcom B.V. realiseert samen met u een oplossing op maat. Voor zowel intramurale- als extramurale zorg. U dient hierbij onder meer te denken aan: noodoproep, dwaaldetectie, akoestische detectie, koppeling brandmeldcentrale, PZI, persoonsbeveiliging en domotica integratie.

Wi-Fi

Een goed dekkend en beveiligd Wi-Fi netwerk is een essentieel onderdeel van uw communicatie infrastructuur. Samen met onze partner Giant ICT bv zorgen wij voor de juiste oplossing voor uw situatie.

E-installatie

Vanzelfsprekend kunnen wij ook de kanalisatie en 230V aansluitpunten voor u realiseren. Onze specialisten zorgen voor een totaaloplossing voor uw communicatie infrastructuur. Efficiënt en kostenbesparend!

Service en onderhoud

Giant Telcom B.V. beschikt over een eigen storingsdienst welke 24/7 voor u klaar staat. Tevens bieden wij een snelle response voor het uitvoeren van werkzaamheden in regie.