Klaver Giant Alkmaar

Klaver Giant Alkmaar B.V. is uw specialist voor licht- en krachtinstallatieszwakstroominstallatiesverlichtingsystemen en verzorgt totaaloplossingen voor uw elektrotechnische systemen. Klaver Giant Alkmaar B.V. bewaakt tevens de kwaliteit van uw elektrotechnische installatie.

Klaver Giant Alkmaar B.V. heeft uitgebreide ervaring met elektrotechniek in de utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie voor zowel grootschalige als kleinschalige projecten.

Licht- en Krachtinstallaties

Klaver Giant Alkmaar B.V. is gespecialiseerd in licht- en krachtinstallaties en levert hiervoor een uitgebreid assortiment van diensten en producten welke volledig afgestemd worden op uw wensen en eisen.

U kunt hierbij denken aan licht- en krachtinstallaties (230V/400V voedingen, verdeelinrichtingen, groepsindelingen), engineering en ontwerp, aanleg van nieuwe installaties, renovatie van bestaande installaties, no break systems (UPS en generatoren) en het beheer van installaties, installatietekeningen en installatieschema’s.

Zwakstroominstallaties

Klaver Giant Alkmaar B.V. biedt u geïntegreerde totaaloplossingen voor zwakstroominstallaties. Wij leveren maatwerk gericht op het verbeteren van uw productie, uw kwaliteit en uw efficiency.

Zwakstroominstallaties: meet- & regeltechniek voor productie omgevingen, bedieningen en besturingskasten voor machines en productielijnen, zwakstroombekabeling voor 230V/400V voedingen, intercom- en deurvideo installaties en conform geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Verlichtingssystemen

Bij Klaver Giant Alkmaar B.V. bent u aan het juiste adres voor onder andere verlichtingssystemen voor woonhuizen, villa’s, kantoren, bedrijfspanden, winkels en sporthallen, terreinverlichting, aanlichten van panden, schrikverlichting, diverse schakelmogelijkheden (tijd, schemer, centraal, decentraal, automatisch, handmatig) en diverse uitvoeringsvormen (luxe, functioneel, onderhoudsarm.

Klaver Giant Alkmaar B.V. zorgt voor een optimaal verlichtingssysteem dat past bij uw situatie en uw budget.

Eigen storingsdienst

Klaver Giant Alkmaar B.V. heeft een eigen storingsdienst welke 24 uur per dag, zeven dagen in de week klaar staat om uw storingen zo snel mogelijk op te lossen. Ook voor periodiek onderhoud op maat bent u bij ons aan het juiste adres!

Bij ons geen voorrijkosten, wel aantrekkelijke tarieven en een snelle service!