Bij Klaver Infratechniek B.V. bent u aan het juiste adres voor openbare verlichting, LED en CO2 neutrale verlichting, terrein- en parkeerverlichting, aanlichten van gebouwen en objecten, kabelwerkzaamheden, verkeersregelinstallaties, sportveldverlichting, dynamisch route-informatiepaneel (DRIP), tunnelverlichting, oplaadpalen, marktkasten en slagbomen.

Daarnaast verzorgt Klaver Infratechniek totaaloplossingen voor uw situatie en altijd conform de regels en richtlijnen. Klaver Infratechniek heeft uitgebreide ervaring met overheidsinstanties en nutsbedrijven. Klaver Infratechniek beschikt over alle vereiste erkenningen, adequaat opgeleid personeel, eigen hoogwerkers en controle- en meetapparatuur.

Openbare verlichting

Klaver Infratechniek werkt met de nieuwste technieken die zorgen voor een enorm besparingspotentieel. Dit geldt ook op het gebied van veiligheid en het voorkomen van lichthinder.

LED en CO2 neutrale verlichting

Tegenwoordig gebruiken veel gemeenten ledverlichting in de openbare verlichting.
Milieu en energiebesparing staan bij ons in een hoog vaandel, dit ziet u terug in onze CO2 certificering.

Terrein- en parkeerverlichting

Verlichting is een uitstekend middel om de veiligheid op het terrein te waarborgen. Daarnaast is verlichting essentieel voor het gebruik van het terrein zoals om te parkeren of om werkzaamheden uit te voeren.

Kabelwerkzaamheden

Zowel met het ingraven, leveren, leggen, aansluiten en testen van diverse kabels hebben wij veel ervaring opgedaan met de eisen en wensen van verschillende opdrachtgevers.

Aanlichten van gebouwen en objecten

Verlichting kan een object een totaal ander aanzien geven. Klaver Infratechniek levert en installeert verlichting voor het aanlichten afgestemd op specifieke situaties.

Verkeersregelinstallaties

Een verkeersregelinstallatie (VRI) biedt vaak de beste oplossing om de verkeersstromen vlot en veilig af te handelen.

Sportveldverlichting

Klaver Infratechniek adviseert vrijblijvend en verzorgt desgewenst het volledige ontwerp. Zo kunnen wij lichtberekeningen, kabelberekeningen en tekeningen voor u maken. Voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Tunnelverlichting

Klaver Infratechniek is gespecialiseerd in het verlichten van onder andere:
– voet- en fietstunnels;
– verkeerstunnels;
– aquaducten;

Ontwerp en advisering

Wij kunnen u ondersteunen met het ontwerp en advies van verlichtingsinstallaties. Het verzorgen van licht- en kabelberekeningen, bestekken en tekeningen kan hier onderdeel vanuit maken. Ook het ontwerp van schakel- en/of meetverdeelkasten wordt door ons uitgevoerd.

Service en onderhoud

Klaver Infratechniek beschikt over een eigen storingsdienst en is 24/7 bereikbaar. Contractueel onderhoud op basis van onderhoudscontracten, afgestemd op uw budgettaire mogelijkheden. Een meerjarenplan voor periodiek onderhoud is kostenbesparend. Tevens verzekert dit het optimaal functioneren en de levensduur van uw installaties.