Klaver Technisch Bedrijf

Klaver Technisch Bedrijf B.V. is uw specialist voor licht- en krachtinstallatieszwakstroominstallatiesverlichtingsystemen en verzorgt totaaloplossingen voor uw elektrotechnische systemen. Klaver Technisch Bedrijf B.V. bewaakt tevens de kwaliteit van uw elektrotechnische installatie.

Klaver Technisch Bedrijf B.V. heeft uitgebreide ervaring met elektrotechniek in de utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie voor zowel grootschalige als kleinschalige projecten.

Licht- en Krachtinstallaties

Klaver Technisch Bedrijf is gespecialiseerd in licht- en krachtinstallaties en levert hiervoor een uitgebreid assortiment van diensten en producten welke volledig afgestemd worden op uw wensen en eisen.

U kunt hierbij denken aan licht- en krachtinstallaties (230V/400V voedingen, verdeelinrichtingen, groepsindelingen), engineering en ontwerp, aanleg van nieuwe installaties, renovatie van bestaande installaties, no break systems (UPS en generatoren) en het beheer van installaties, installatietekeningen en installatieschema’s.

Zwakstroominstallaties

De Klaver Giant Groep biedt u geïntegreerde totaaloplossingen voor zwakstroominstallaties. Wij leveren maatwerk gericht op het verbeteren van uw productie, uw kwaliteit en uw efficiency.

Zwakstroominstallaties: meet- & regeltechniek voor productie omgevingen, bedieningen en besturingskasten voor machines en productielijnen, zwakstroombekabeling voor 230V/400V voedingen, intercom- en deurvideo installaties en conform geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Verlichtingssystemen

BIj Klaver Technisch bedrijf bent u aan het juiste adres voor onder andere verlichtingssystemen voor woonhuizen, villa’s, kantoren, bedrijfspanden, winkels en sporthallen, terreinverlichting, aanlichten van panden, schrikverlichting, diverse schakelmogelijkheden (tijd, schemer, centraal, decentraal, automatisch, handmatig) en diverse uitvoeringsvormen (luxe, functioneel, onderhoudsarm.

Klaver Technisch Bedrijf zorgt voor een optimaal verlichtingssysteem dat past bij uw situatie en uw budget.

Inspecties & Beheer

Klaver Giant Inspecties is uw onafhankelijke partner als het gaat om het creëren van veilige werkomstandigheden en het beheersen van risico’s in bedrijfsvoering. Wij beschikken over de kennis en ervaring voor het inspecteren, inventariseren en beheren van elektrotechnische installaties. Wij denken met u mee, zodat u zeker bent van een veilige omgeving voor alle betrokkenen. Kunnen vertrouwen op installaties in welke situatie dan ook, dat is waar het om gaat!

Service & Onderhoud

Klaver Technisch Bedrijf B.V. heeft een eigen storingsdienst welke 24 uur per dag, zeven dagen in de week klaar staat om uw storingen zo snel mogelijk op te lossen. Ook voor periodiek onderhoud op maat bent u bij ons aan het juiste adres!

Bij ons geen voorrijkosten, wel aantrekkelijke tarieven en een snelle service!

ISO 9001