barentz 1

Actualisering Barentz te Hoofddorp

De Klaver Giant Groep is gevraagd om het binnenklimaat, de data aansluitingen, beveiliging, inbraak etc. te actualiseren zodat Barentz gereed is voor de toekomst en haar medewerkers die fijne werkplek biedt waar zij naar streven.

SALTO_inspired_access_LOGO

Giant Security A-partner SALTO!

Onlangs is Giant Security A-partner van SALTO geworden. Als specialist leveren wij voor iedere deur een geschikte toegangscontrole oplossing. Door het gebruik van een virtueel netwerk wordt kostbare bekabeling bespaard, het systeem is makkelijk schaalbaar, gemakkelijk te beheren en geeft een betere ervaring voor u als eindgebruiker dan een mechanische oplossing.

onderdoorgang Waddinxveen 5

Verlichting onderdoorgang Halte Waddinxveen Triangel

In opdracht van Gebr. De Koning ontwerpt en realiseert Klaver Infratechniek de verlichting voor het fiets- en voetpad. Langs het voet- en fietspad zullen aan beide zijden van de onderdoorgang lichtmasten komen welke zijn voorzien van ledverlichtingsarmaturen. In het plafond van de onderdoorgang komen ingebouwde ledspots waarmee de onderdoorgang wordt verlicht.

Regio College schoolplein

Verbouw B-Vleugel Regio College te Zaandam

Klaver Klimaattechniek heeft twee nieuwe luchtbehandeling kasten inclusief bijbehorend kanaalwerk geleverd en gemonteerd. Tevens is de bestaande CV- en koelinstallatie aangepast naar de ruimte indeling welke weer helemaal past bij het vernieuwde onderwijs van het Regiocollege.

walstroom scheveningen

Eerste walstroom geleverd in Scheveningen

Ongeveer een jaar geleden hebben wij opdracht gekregen voor het engineeren, realiseren en onderhouden van een walstroominstallatie voor 1e en 3e Haven van Scheveningen. Het bouwen van twee ‘trafo’ gebouwen behoort eveneens tot de opdracht. Onlangs hebben wij voor de 3e Haven de testfase bereikt. Met trots kunnen wij zeggen dat deze is geslaagd! Binnenkort zullen de testwerkzaamheden in de 1e Haven starten.

CPO De Hallen

CPO De Hallen te Amsterdam

Naast de oude tramremise in Amsterdam West, genaamd De Hallen heeft de gemeente Amsterdam vijf zelfbouwkavels aangeboden. De Klaver Giant Groep heeft opdracht gekregen voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden ten behoeve van drie van de vijf zelfbouwkavels.

NGTI

WiFi netwerk NGT International

Giant ICT heeft opdracht gekregen om het bestaande WiFi netwerk van NGTI te vervangen. Met het oog op de toekomst heeft NGTI gekozen voor high-performance 802.11ac Wave 2 Aruba access points. Naast de hoge performance kan NGTI het netwerk centraal beheren en monitoren.