Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vervangingsproject gemeente Hoorn

In de lente- en zomermaanden gaat Klaver Infratechniek druk aan de slag in Hoorn. In opdracht van de gemeente zullen langs de doorgaande wegen 1000 armaturen en 20 lichtmasten worden vervangen. Tevens wordt een nieuwe lichtinstallatie met 24 masten aangebracht om een fietspad te verlichten.

Meld je aan voor seminar IT beveiliging is topsport

In een wereld waar cyberincidenten niet langer een kwestie van ‘als’, maar ‘wanneer’ zijn, blijft het thema IT-beveiliging actueler dan ooit. Tijdens het seminar “IT beveiliging is topsport: hoe blijf je digitaal vitaal?” duiken we dieper in cruciale aspecten van IT beveiliging. Deze ochtend staat in het teken van visiedeling met een vleugje technische diepgang en een sportieve twist. Of je nu een C-level executive, IT-manager, architect, of senior beheerder bent, deze ochtend gaat jou helpen jouw cybersecuritystrategie klaar te stomen voor de wedstrijd!

Camerasysteem Rudolf Steiner College Haarlem

Na vorig jaar de brandmeldinstallatie te hebben vervangen, zal Giant Security dit voorjaar een camerasysteem gaan toevoegen aan het Rudolf Steiner College aan de Engelandlaan in Haarlem. Ook het onderhoud zal voor rekening genomen worden.

Nieuw pand Stichting JonkersZorg in Middenmeer

Stichting JonkersZorg krijgt een nieuw pand aan de Kolhornweg te Middenmeer. De schuur wordt volledig gestript en weer opnieuw ingericht tot een mooi zorgcomplex. Klaver Giant Groep realiseert de gehele E- en W-installaties, het zorgsysteem, de wifi-installatie en de PV-installatie.

Klaver Infratechniek houdt het licht brandend in Den Helder

Sinds 2019 wordt het onderhoud en de vervanging van de openbare verlichting in Den Helder verzorgd door Klaver Infratechniek en deze werkzaamheden zullen de komende 4 jaar worden voortgezet. Klaver Infratechniek heeft al een dependance binnen het werkgebied.

Uitbreiding Syngenta in Enkhuizen

Zaadveredelingsbedrijf Syngenta investeert flink in de vestiging in Enkhuizen. Klaver Giant Groep draagt in dit project zorg voor de complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. De werkzaamheden zullen gefaseerd uitgevoerd moeten worden, zodat het bestaande gebouw zolang mogelijk functioneert.

Renovatie Het Nieuwe Werk – Port of Den Helder

In opdracht van K_Dekker bouw & infra verzorgt Klaver Giant Groep de werkzaamheden aan de walstroom- en verlichtingsinstallatie. De uitbreiding van de kade is reeds gestart en kan naar verwachting halverwege volgend jaar weer worden ingericht voor de eindsituatie.

Nieuwe verlichting parkeergarage Karperton

Alkmaar wordt weer een stukje duurzamer! Klaver Giant Groep gaat parkeergarage Karperton voorzien van ledverlichting. De parkeergarage aan de Dijk, op de plek waar in een ver verleden een gelijknamige kaasfabriek huisde, beschikt momenteel over fluorescentielampen (tl-buizen).

Voorzetting contract straatverlichting Gemeente Opmeer

De komende 4 jaar zal Klaver de straatverlichting binnen gemeente Opmeer gaan onderhouden. Aangereden lichtmasten zullen snel veiliggesteld worden waarna ze definitief hersteld worden. Ook storingen in de materialen en het kabelnet worden verholpen.

Walstroomvoorziening Haringhaven IJmuiden uitgebreid

Sinds enkele weken kunnen schepen aan beide kades van de Haringhaven in IJmuiden gebruik maken van walstroom. Met dank aan Zeehaven IJmuiden NV / Port of IJmuiden en met subsidie van Provincie Noord-Holland om dit te faciliteren. De trawler Scombrus van Cornelis Vrolijk heeft de primeur!

De Terp Wieringerwerf

Een plaats waar inwoners van alle leeftijden kunnen leren, sporten, recreëren en elkaar ontmoeten in een groene, duurzame, uitdagende en innovatieve omgeving. Dat is Campus De Terp in Wieringerwerf. Ook het nieuw te bouwen kindcentrum gaat zich op deze campus bevinden.

Vervangingen Velser- en Drontermeerspoortunnel

Een mooie klus in opdracht van ProRail! Klaver Giant Groep zal diverse vervangingen gaan doen bij de Velser- en Drontermeerspoortunnel. Bij de Velserspoortunnel wordt de CCTV, verlichting en brandmeldinstallatie vervangen, omdat ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Complex De Egelantier wordt multifunctioneel huis voor inwoners Heiloo

Deze zomer is gestart met de verbouwing van het complex “De Egelantier” in Heiloo. Het gebouw ondergaat een ware metamorfose! Voor de inwoners van Heiloo betekent dit een nieuw, duurzaam en multifunctioneel huis waar zij hun gemeentezaken kunnen regelen.

Nieuwbouw NH1816 van bovenaf

Samen met onze bouwteampartners De Geus Bouw, Elektropartners en Wesselingh Installaties werken wij met plezier aan de realisatie van dit bijzondere gebouw. Het pand zal in vijf fases opgeleverd worden, waarbij de eerste fase gepland staat voor oktober en de laatste fase vóór de zomer van 2024.

Renovatie en uitbreiding St. Bernadetteschool

De St. Bernadetteschool in de Zuidermeer is een school die continu in ontwikkeling is. In lijn van haar ambities wordt de school compleet gerenoveerd en uitgebreid. In opdracht van SKO West-Friesland zal Klaver Giant Groep de gehele elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatie gaan verzorgen.

Samen vierden wij de zomer!

Onlangs trapten wij de vakantieperiode af met onze jaarlijkse Klaver Giant zomer barbecue. Onder het genot van lekkere speciaal biertjes, eten van de barbecue en swingende muziek konden wij de zomer niet beter vieren!

Blog – organisaties in de spagaat door de impact van ICT security

In (digitale) media lees je tegenwoordig dagelijks over cybersecurity incidenten, vaak omvangrijk van aard en met grote impact. Als organisatie word je gedwongen steeds meer maatregelen te treffen om de kans op een cybersecurity incident te minimaliseren.

Upgraden en uitbreiden toegangscontrolesysteem HVC

Een mooie klus voor HVC: Klaver Giant Groep zal op 12 locaties van de afvalwerker het iProtect toegangscontrolesysteem gaan upgraden en uitbreiden. De betreffende locaties bevinden zich in de regio’s Middenmeer en Velsen.

Openbare verlichting gemeente Lelystad

Klaver Infratechniek vervangt de openbare verlichting door ledverlichting in de hele gemeente Lelystad. Een mooie bijdrage aan de klimaattransitie, energiebesparing én aan een veilige openbare ruimte.

Klaver Giant Bedrijventoernooi

Met zoveel voetballiefhebbers in de organisatie kon het niet uitblijven: het Klaver Giant Bedrijventoernooi. Als naamgever van het toernooi mocht Klaver Giant Groep natuurlijk niet op de velden ontbreken en dat deed het ook niet.
CONTACT OPNEMEN