VDI

Virtuele Desktop omgeving Waard Verzekeringen

Giant ICT heeft opdracht gekregen om de volledige ICT en werkplekinfrastructuur van Waard Verzekeringen te Wognum opnieuw vorm te geven en vernieuwen. De ruim 40 medewerkers zijn van lokale werkplekken naar Virtuele werkplekken gegaan en kunnen hun werkplek bereiken via het ‘anytime, anywhere from any device’ principe.

Walstroom 5

Lancering van Walstroom Scheveningen Haven

Op woensdag 8 maart was het zover. De walstroom voor de Eerste en Derde Haven van Scheveningen is officieel in gebruik genomen. En wij waren erbij! Zeeschepen kunnen voortaan gebruik maken van walstroom. Dankzij de walstroomvoorziening hoeven zeeschepen die in de haven liggen geen dieselaggregaat meer te laten draaien om elektriciteit op te wekken.

barentz 1

Actualisering Barentz te Hoofddorp

De Klaver Giant Groep is gevraagd om het binnenklimaat, de data aansluitingen, beveiliging, inbraak etc. te actualiseren zodat Barentz gereed is voor de toekomst en haar medewerkers die fijne werkplek biedt waar zij naar streven.

SALTO_inspired_access_LOGO

Giant Security A-partner SALTO!

Onlangs is Giant Security A-partner van SALTO geworden. Als specialist leveren wij voor iedere deur een geschikte toegangscontrole oplossing. Door het gebruik van een virtueel netwerk wordt kostbare bekabeling bespaard, het systeem is makkelijk schaalbaar, gemakkelijk te beheren en geeft een betere ervaring voor u als eindgebruiker dan een mechanische oplossing.

onderdoorgang Waddinxveen 5

Verlichting onderdoorgang Halte Waddinxveen Triangel

In opdracht van Gebr. De Koning ontwerpt en realiseert Klaver Infratechniek de verlichting voor het fiets- en voetpad. Langs het voet- en fietspad zullen aan beide zijden van de onderdoorgang lichtmasten komen welke zijn voorzien van ledverlichtingsarmaturen. In het plafond van de onderdoorgang komen ingebouwde ledspots waarmee de onderdoorgang wordt verlicht.