oprichting 1923 In 1923 wordt de eerste stap gezet naar wat later de Klaver Giant Groep zou worden. In dat jaar richt Piet Klaver senior (1902) “zijn” Klaver Technisch Bedrijf op in Obdam. In 1959 wordt het bedrijf overgenomen door Vader Klaver (1931) en Frans Klaver.
Het bedrijf maakt een snelle groei door. Begonnen met alleen een werkplaats aan huis, komt er al snel een winkel bij. Vanwege de groei van het bedrijf wordt naast de winkel aan de Dorpsstraat een bedrijfsvestiging geopend op het industrieterrein van Obdam. In 1990 neemt Piet Klaver junior (1958) samen met Ton Bankras het roer over van Piet Klaver senior.

ToenIn 1998 wordt Giant Telcom Security opgericht, door en met Nico Reus. De Klaver Giant Groep is hiermee een feit. Door het oprichten van Giant Telcom Security worden naast Elektrotechniek direct meerdere specialismen vertegenwoordigd, namelijk Telecom en Beveiliging. In 2001 komt daar ICT bij en daarmee bestaat Giant uit drie zelfstandige bedrijven: Giant Telcom BV, Giant Security BV en Giant ICT BV.

In 2002 wordt de groep uitgebreid door het oprichten van Klaver Klimaattechniek met Ruud Koning als directeur. Vanaf dat moment kan men voor Klimaattechniek ook terecht bij de Klaver Giant Groep.Piet Klaver

In 2004 gaat Ton Bankras met pensioen en neemt Piet Klaver samen met Ton Ham de leiding van Klaver Technisch Bedrijf op zich. De groei houdt aan en in 2005 word een nieuwe vestiging opgericht in Alkmaar. Klaver Giant Alkmaar is net als Klaver Technisch Bedrijf gespecialiseerd in Elektrotechniek.

In 2007 kunnen we met trots het zesde specialisme Infratechniek toevoegen aan de groep. Klaver Infratechniek is gevestigd in Nibbixwoud en is gespecialiseerd in Openbare Verlichting, terreinverlichting, remplace en distributienetten. Ook voor Service en Onderhoud bent u bij Klaver Infratechniek aan het juiste adres.

De Klaver Giant Groep bestaat inmiddels uit ruim 300 medewerkers en is u graag van dienst!