Project
Collectief onderhoud en beheer brandmeld-/ontruimingsinstallaties Ons Tweede Thuis

Opdrachtgever
Ons Tweede Thuis

Projectomschrijving
Giant Security B.V. heeft opdracht gekregen van Ons Tweede Thuis voor het onderhoud en beheer van de brandmeld-/ontruimingsinstallaties. Ons Tweede Thuis is al een aantal jaren een goede relatie van Giant Security. Bij 25 locaties waren wij reeds verantwoordelijk voor het uitvoeren van het onderhoud en beheer van de brandmeld-/ontruimingsinstallaties conform de NEN2654-1 en NEN2654-2. Met het aangaan van het nieuwe contract zijn daar zijn nu nog 23 nieuwe locaties bijgekomen.

Door het uitbesteden van de maandelijkse beheerstaken is Ons Tweede Thuis verzekerd van de kwaliteit en bedrijfszekerheid van de brandmeld-/ en ontruimingsinstallaties. Denk hierbij aan het compleet houden van de logboeken en het bijhouden van wijzigingen aan de installaties en het aanpassen van tekenwerk en overige documenten. Omdat Giant Security B.V. beschikt over een eigen beheerafdeling, serviceafdeling, onderhoudsafdeling en uitvoeringsafdeling heeft de klant slechts één partij welke van alle zaken met betrekking tot de brandmeld-/ontruimingsinstallaties op de hoogte is.

Ons Tweede Thuis is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel. Samen werken ze aan een goed leven voor mensen met een beperking. Ons Tweede Thuis heeft locaties in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer, Ouder Amstel, Uithoorn en in de regio Zuid- en Midden-Kennemerland.