Klaver Technisch Bedrijf – De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf https://www.giant.nl De groep bestaat uit 8 bedrijven gespecialiseerd in installatietechnieken: Telecom, Beveiliging, ICT, Elektrotechniek, Klimaattechniek, Infratechniek en Beheer & Inspectie. Fri, 04 Nov 2022 12:06:42 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.7.2 Business controller https://www.giant.nl/vacature/business-controller/ Tue, 18 Jan 2022 15:38:20 +0000 https://www.giant.nl/?post_type=vacancy&p=10674 Het bericht Business controller verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]>

Business Controller


Word jij onze nieuwe collega?Heb jij een goed gevoel voor cijfers, sta jij sterk in je schoenen en kan je een organisatie financieel sturen? Dan ben jij de aangewezen Business Controller voor Klaver Technisch Bedrijf!

De functie
Als controller ben je verantwoordelijk voor het financieel management binnen onze organisatie. Een solide en nuchter bedrijf met familiair karakter, met een omvang van 80 FTE en 30 miljoen omzet. Je kijkt op een business analytische wijze naar onze relaties, projecten, in- en verkoop en financiën.

Je bent bovendien onderdeel van het MT en je speelt een actieve rol richting de directie. Ook stel je business cases op wanneer nodig.

Uiteraard ben je actief betrokken bij het opstellen van begrotingen, kostprijsberekeningen, maandelijkse rapportages en de jaarrekening.

Wat zijn jouw hoofdtaken?

 • Als controller draag je zorg voor het financieel management en rapportage.
 • Je bent van alles op de hoogte op het gebied van financiën, daarbij behorende processen.
 • Zorgt ervoor dat de resultaat- en liquiditeitsbegroting op tijd in orde zijn.
 • Houdt toezicht op liquiditeitsbewaking.
 • Bent verantwoordelijk voor de gehele financiële afdeling (juistheid/volledigheid/tijdigheid).
 • Jij zorgt voor het formuleren en bewaken/rapporteren van de financiële en kwantitatieve doelstellingen op diverse niveaus (prestatie-indicatoren op bedrijfsniveau/afdelings-/functie- alsmede op het niveau van producten (verkoop) en diensten).
 • Stuurt procesoptimalisatie aan tussen de afdelingen Administratie, Verkoop, Projecten en S&O.
 • Richting de afdeling Administratie heb jij een sturende en coachende rol en zorg jij ervoor dat het juiste niveau gehaald wordt. Ook zorg je ervoor dat de interne processen geoptimaliseerd worden.

Dit ben jij:

 • Bezit een afgeronde bedrijfseconomische hbo-opleiding of hoger behaald
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de functie van controller
 • Je bent communicatief sterk en sociaal
 • Je neemt initiatief en hebt een bepaalde mate van assertiviteit

Wat bieden wij:
Naast de afwisselende en uitdagende functie bieden wij jou een plek in een bedrijf met goede toekomstperspectieven en aandacht voor persoonlijke groei. Er heerst bij ons een prettige informele werksfeer en de arbeidsvoorwaarden zijn ronduit goed. Naast een passend salaris krijg je toegang tot onze ruime studiefaciliteiten en word je van alle gemakken voorzien voor het uitvoeren van je functie.

Klaver Technisch Bedrijf:
Klaver Technisch Bedrijf is onderdeel van de Klaver Groep en bestaat inmiddels 100-jaar. Klaver Technisch Bedrijf is van oorsprong een familiebedrijf, ondanks dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot de grootste, is de familiare sfeer altijd gebleven.

Solliciteren:
Stuur je motivatie met cv naar brendan.glas@giant.nl of solliciteer via onderstaand formulier. Wie weet tot snel!

Solliciteren

[contact-form-7]

Het bericht Business controller verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]> Stage: Projectmanagement Elektrotechniek https://www.giant.nl/vacature/stage-projectmanagement-elektrotechniek/ Fri, 12 Nov 2021 10:28:03 +0000 https://www.giant.nl/?post_type=vacancy&p=10516 Het bericht Stage: Projectmanagement Elektrotechniek verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]>

Stage: Project Management Elektrotechniek


Kom jij je kennis bij ons verrijken?Opdrachtkader
Het doorlopen van de taken en processen die noodzakelijk zijn om een project te realiseren. Tijdens deze stage ontdek je welke taken en werkzaamheden bij de functie Projectleider Elektrotechniek komen kijken. Je leert projecten calculeren en begroten, engineering en werkvoorbereiding van projecten, je maakt berekeningen zoals verlichtingsberekeningen en kabelberekeningen, je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden en onderhoudt contact met monteurs, opdrachtgevers en leveranciers, je zorgt voor de juiste keuze van materialen en Just-in-Time levering hiervan en kijkt naar mogelijke alternatieven en besparingen, je neemt gaat mee met onze projectleiders op projectbezoeken en bouwvergaderingen.

Daarnaast onderzoek je een technisch vraagstuk welke te bepalen is in overleg met jouw begeleider. Dit kan bijvoorbeeld een berekening of verbetering zijn op technisch, strategisch of kwalitatief vlak.

Klaver Technisch Bedrijf is een breed georiënteerd elektrotechnisch installatiebedrijf. Met verschillende gespecialiseerde teams worden elektrotechnische installatie projecten van verschillende aard en in uiteenlopende omgevingen gerealiseerd. Onder andere woningbouwprojecten waarbinnen in korte tijd veel woningen worden gerealiseerd, het ombouwen van de verlichting op stations, het automatiseren van complete villa’s of kantoorgebouwen tot de renovatie van een grote brandweerkazerne.

Klaver Technisch Bedrijf is onderdeel van de Klaver Giant Groep en deze bestaat uit acht zelfstandig gespecialiseerde bedrijven met ruim 400 medewerkers en bijna 100 jaar ervaring in de techniek. Van elektro- en installatietechnische oplossingen tot gehele IT-infrastructuren. Wij bieden technische totaaloplossingen voor een toekomstbestendige leef- en werkomgeving. Met focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Van advies tot installatie en onderhoud. Techniek voor en door de mens.

Resultaat
Een rapport waarin het technische vraagstuk beschreven staat en een advies hoe dit te implementeren binnen het bedrijf. De oplossing moet ondersteund worden met uitvoerbare aanbevelingen.

Wat bieden wij
Omdat we jouw inbreng en creativiteit waarderen zijn onze stagiaires onze collega’s. Voor je bij ons begint richten wij een werkplek voor je in zodat je direct alle collega’s en informatie kan bereiken. Op je werkplek wordt je begeleid door een ervaren stagebegeleider. Hier kun je terecht met al je vragen en jouw begeleider brengt je in contact met collega’s die je nodig hebt. De aanbevelingen en conclusies uit jouw rapport zullen wij waar mogelijk implementeren, bij Klaver Giant Groep maak je als stagiair daadwerkelijk verschil. Uiteraard waarderen we jouw inzet met een goede stagevergoeding.

Interesse?
Word jij enthousiast van de bovengenoemde uitdaging en ben je op zoek naar een mooie stage, waarbij je echt het verschil kunt maken? Ben je tevens proactief en leergierig? Neem dan contact via hr@klavergiant.nl.

Locatie: Obdam

Solliciteren

[contact-form-7]

Het bericht Stage: Projectmanagement Elektrotechniek verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]> Monteur Elektrotechniek https://www.giant.nl/vacature/monteur-elektrotechniek/ Fri, 23 Jul 2021 12:21:28 +0000 https://www.giant.nl/?post_type=vacancy&p=10228 Het bericht Monteur Elektrotechniek verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]>

Monteur Elektrotechniek


Word jij onze nieuwe collega?Heb jij gevoel voor techniek en ben jij een persoon waar collega’s op kunnen bouwen? Heb jij kennis van Elektrotechniek en zeggen ook termen als NEN1010 en NEN3140 jou wat? Reageer dan snel o onze vacature want wij hebben een leuke en uitdagende baan voor je!

Monteur Elektrotechniek

Als Monteur Elektrotechniek werk jij zelfstanding of in een team aan uitdagende projecten. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de woningbouw, utiliteit, rail of renovatie. Jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerde worden. Uiteraard volgens de geldende normen.

Jouw werkzaamheden:
• Jij zorgt voor het aanleggen en inbedrijfstellen van elektrotechnische installaties
• Jij verzorgt service en onderhoud aan bestaande installaties
• Jij signaleert onregelmatigheden

Wij vragen:
• Jij hebt een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek niveau 2 of gelijkwaardig
• Jij hebt actuele kennis van de NEN3140 en NEN1010 (pre)
• Jij bent communicatief vaardig en kan zelfstandig werken
• Jij bent in het bezit van rijbewijs B

Wie zijn wij:
Klaver Technisch Bedrijf bestaat bijna 100 jaar en is daarmee een begrip in de omgeving en binnen de installatietechniek. Dankzij onze jarenlange ervaring, goede kwaliteit en het hoge kennisniveau binnen ons bedrijf kunnen we onze klanten van dienst zijn bij het oplossen van complexe technische vraagstukken. Onze West-Friese nuchterheid brengt een prettige en open cultuur met zich mee.

Wij bieden:
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie. Er heerst een open sfeer, de lijnen zijn kort en de cultuur is resultaat gericht. Daarnaast bieden we een prima salaris goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:
Ben je de inspecteur die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en wie weet tot snel! Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via 06-5200 5285 of hr@klavergiant.nl.

Solliciteren

[contact-form-7]

Het bericht Monteur Elektrotechniek verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]> Inspecteur Laagspanning NEN3140 https://www.giant.nl/vacature/inspecteur-laagspanning-nen3140/ Wed, 07 Jul 2021 11:06:20 +0000 https://www.giant.nl/?post_type=vacancy&p=10185 Het bericht Inspecteur Laagspanning NEN3140 verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]>

Inspecteur Laagspanning NEN3140


Word jij onze nieuwe collega?Als Inspecteur Laagspanning voer jij zelfstandig inspectie en keurwerkzaamheden uit bij elektrotechnische installaties. Dit bij grotere, professionele installaties en uiteraard op basis van de NEN3140 normen. Jij vertaalt jouw bevindingen in een overzichtelijke rapportage en bespreekt deze met klant of opdrachtgever. Daarbij geeft jij technisch advies over installatiefouten en komt met verbetervoorstellen.

Jouw werkzaamheden:
• Jij inspecteert bestaande laagspanningsinstallaties conform de NEN 3140 en het inspectieplan (visueel, thermo grafisch en meting en beproeving
• Jij bent inspecteert nieuwe laagspanningsinstallaties conform NEN1010
• Jij stelt rapportages op aan de hand van vooropgestelde documenten
• Jij inspecteert elektrische arbeidsmiddelen conform NEN3140
• Jij registreert de inspectieresultaten
• Jij meldt afwijkingen en onveilige situaties

Wij vragen:
• Jij hebt een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek niveau 4 of gelijkwaardig
• Jij hebt actuele kennis van de NEN3140 en NEN1010
• Jij hebt de cursus Inspectietechnieken Laagspanningsinstallaties afgerond of bent bereid deze te volgen
• Jij bent communicatief vaardig
• Jij bent in het bezit van rijbewijs B

Wie zijn wij:
Klaver Technisch Bedrijf bestaat bijna 100 jaar en is daarmee een begrip in de omgeving en binnen de installatietechniek. Dankzij onze jarenlange ervaring, goede kwaliteit en het hoge kennisniveau binnen ons bedrijf kunnen we onze klanten van dienst zijn bij het oplossen van complexe technische vraagstukken. Onze West-Friese nuchterheid brengt een prettige en open cultuur met zich mee.

Wij bieden:
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie. Er heerst een open sfeer, de lijnen zijn kort en de cultuur is resultaat gericht. Daarnaast bieden we een prima salaris goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:
Ben je de inspecteur die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en wie weet tot snel! Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via hr@klavergiant.nl.

Solliciteren

[contact-form-7]

Het bericht Inspecteur Laagspanning NEN3140 verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]> (Senior) Projectleider Elektrotechniek https://www.giant.nl/vacature/projectleider-elektrotechniek-2/ Mon, 07 Jun 2021 10:07:15 +0000 https://www.giant.nl/cms/?post_type=vacancy&p=10124 Het bericht (Senior) Projectleider Elektrotechniek verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]>

(Senior) Projectleider Elektrotechniek


Word jij onze nieuwe collega?Ga jij een uitdaging niet uit de weg en weet jij jouw team zo te sturen dat ieder project een succes wordt? Dan zijn we bij Klaver Giant op zoek naar jou!

Klaver Giant is van oorsprong een familiebedrijf. Ondanks dat wij inmiddels 100-jaar bestaan en tot de grootste van Nederland behoren, is de familiare sfeer altijd gebleven. Mensen werken hier lang en prettig.

Wie zoeken wij

Als Projectleider Elektrotechniek leid jij projecten van opdracht, ontwerp, installatie, projectcoördinatie tot -en met oplevering. Uiteraard bewaak je constant de kwaliteit, snelheid en de kosten waarmee een project gerealiseerd worden. Hierbij draag je er zorg voor dat zowel onze klant als de betrokken collega’s tevreden zijn.

De projecten variëren van zelfstandige projecten van Klaver Giant tot projecten binnen de Klaver Giant Groep. Je werkt nauw samen met andere collega’s binnen het projectteam.

Wat ga je doen

 • Jij coördineert engineering en werkvoorbereiding;
 • Jij stelt offertes en begrotingscalculaties op, signaleert meer- en minderwerk en bewaakt de kosten;
 • Jij bewaakt de voortgang van alle werkzaamheden en stuurt waar nodig bij;
 • Jij bent eerste aanspreekpunt voor monteurs, opdrachtgevers en leveranciers;
 • Jij verzorgt een juiste technische uitvoering van projecten
 • Naast de dagelijkse leiding draag je zorg voor het coachen, motiveren, ontwikkelen en beoordelen van jouw team.

Wat bieden wij

Je komt bij een stabiele, groeiende organisatie die inmiddels 100-jaar bestaat. Als jij het hier leuk vindt en goed functioneert, krijg je een baan voor het leven.

 • Een afwisselende, uitdagende en vooral leuke functie
 • Een prettige werksfeer door de typische West-Friese mentaliteit
 • Ruime studiefaciliteiten (jouw ontwikkeling is de onze)
 • Een prima salaris

Wat vragen wij van jou:

 • Je brengt Elektrotechnische kennis mee op minimaal MTS niveau (mbo-3 +)
 • Hebt relevante werkervaring, zowel uitvoerend als aansturend
 • Je bent sociaal en staat stevig in je schoenen
 • De meeste certificaten heb jij al, of bent bereid deze te halen (VCA-VOL bijvoorbeeld)
 • Je bent op zoek naar een uitdaging voor langere termijn, geen job-hopper

 Solliciteren?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en wie weet tot snel! Mocht je nog vragen hebben of extra inhoudelijke toelichting willen, dan kun je contact opnemen met onze corporate recruiter Brendan Glas via brendan.glas@giant.nl of  06 21 18 27 67.

Locatie: Noord-Holland

(standplaatsen Alkmaar, Obdam, Heerhugowaard)

Solliciteren

[contact-form-7]

Het bericht (Senior) Projectleider Elektrotechniek verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]> Servicemonteur Elektrotechniek https://www.giant.nl/vacature/servicemonteur-elektrotechniek/ Wed, 13 May 2020 07:00:12 +0000 https://www.giant.nl/cms/vacatures/servicemonteur-elektrotechniek/ Het bericht Servicemonteur Elektrotechniek verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]>

Servicemonteur Elektrotechniek


Word jij onze nieuwe collega?Als Servicemonteur bij Klaver Technisch Bedrijf is geen dag het zelfde. Je wordt ingezet voor onderhoudswerkzaamheden, het oplossen van storingen, herstelwerkzaamheden conform NEN 3140, en het maken van kleine aanpassingen aan installaties.

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en je gaat aan de slag in omgevingen zoals fabrieken, kantoorgebouwen en winkels maar ook bij particulieren thuis. Je krijgt met een breed scala technieken te maken en werkt afwisselend aan motoren, verlichting, verdeelinrichtingen of geavanceerde domotica systemen conform de KNX standaard.

Vanwege de afwisseling in werk en werkzaamheden die je zelf op neemt met de klant zijn jouw administratieve skills van groot belang. Op de iPad die je mee krijgt verzorg je een goede  projectadministratie, en zorg je dat alles correct afgehandeld wordt voor de klant.

Een of twee keer per jaar draai je storingsdienst. Je bent dan een week verantwoordelijk voor het adequaat oplossen van problemen , die zich buiten werktijd, voordoen bij onze klanten.

Ben je oplossingsgericht, zelfstandig en zoek je een afwisselende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Eisen

 • Afgeronde opleiding elektrotechniek op MBO niveau 2;
 • Enkele jaren relevante ervaring met service werkzaamheden;
 • Je hebt een net voorkomen en kunt onze klant goed adviseren;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Uiteraard  zijn een VCA diploma en rijbewijs B van belang om aan de slag te kunnen;
 • Zorgdragen voor een correcte administratieve afhandeling.

 

Klaver Technisch Bedrijf

Klaver Technisch Bedrijf bestaat ruim 90 jaar en is daarmee een begrip in de omgeving en binnen de installatietechniek. Dankzij onze jarenlange ervaring, goede kwaliteit en het hoge kennisniveau binnen ons bedrijf kunnen we onze klanten van dienst bij het oplossen van complexe technische vraagstukken. Onze West-Friese nuchterheid brengt een prettige en open cultuur.

 

Aanbod

 • Een goed salaris passend bij je werkervaring en opleiding;
 • Een goed ingerichte bedrijfsauto;
 • iPad + telefoon van de zaak;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkheden zowel MBO en HBO opleidingen als vakgerichte cursussen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de Klaver Giant Groep.

Solliciteren?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier. Wie weet tot snel! Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via hr@klavergiant.nl.

Kijk voor meer informatie over Klaver Technisch bedrijf op www.klavertechnischbedrijf.nl.

Locatie
Obdam, Nederland

Solliciteer

Solliciteren

[contact-form-7]

Het bericht Servicemonteur Elektrotechniek verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]> Projectleider Elektrotechniek https://www.giant.nl/vacature/projectleider-elektrotechniek/ Wed, 13 May 2020 07:00:12 +0000 https://www.giant.nl/cms/vacature/projectleider-elektrotechniek/ Het bericht Projectleider Elektrotechniek verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]>

Projectleider Elektrotechniek


Word jij onze nieuwe collega?Ben jij een ervaren projectleider elektrotechniek en ga jij geen uitdaging uit de weg? Weet jij jouw team zo te sturen dat ieder project een succes wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij:
Als Projectleider Elektrotechniek leid jij projecten van opdracht, ontwerp, installatie, projectcoördinatie tot en met oplevering. Uiteraard bewaak je constant de kwaliteit, snelheid en de kosten waarmee een project gerealiseerd worden. Hierbij draag je er zorg voor dat zowel onze klant als de collega’s waarmee het project realiseert tevreden zijn. De projecten variëren van zelfstandige projecten van Klaver Technisch Bedrijf en projecten binnen de Klaver Giant Groep. Je werkt nauw samen met hoofduitvoering en andere collega’s binnen het projectteam.

Het regelmatige contact met opdrachtgevers en leveranciers vereist dat je op een perfecte manier technische gegevens kunt omzetten naar begrijpelijke informatie.

Wat ga je doen:
Jij coördineert engineering en werkvoorbereiding;

 • Jij stelt offertes en begrotingscalculaties op, jij signaleert meer- en minderwerk en bewaakt de kosten;
 • Jij bewaakt de voortgang van alle werkzaamheden en stuurt waar nodig bij;
 • Jij bent eerste aanspreekpunt voor monteurs, opdrachtgevers en leveranciers;
 • Jij verzorgt een juiste technische uitvoering van projecten, inclusief de werkzaamheden van derden;
 • Jij verzorgt en controleert tijdige en juiste materiaalvoorziening;
 • Naast de dagelijkse leiding draag je zorg voor het coachen, motiveren, ontwikkelen en beoordelen van jouw team.

Wat vragen wij van jou:

 • Jij hebt de HTS Elektrotechniek succesvol doorlopen en afgerond;
 • Jij hebt minimaal 3 jaar aantoonbaar relevante werkervaring;
 • Jij bent sterk in het beheren van projectadministratie;
 • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt tussen verschillende partijen schakelen;
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij:
Een afwisselende en uitdagende functie met goede toekomstperspectieven. Een prettige werksfeer, ruime studiefaciliteiten en een prima salaris dat in evenwicht is met uw kennis en ervaring en uw bijdrage aan de successen van het bedrijf.

Solliciteren?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en wie weet tot snel! Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via 06-5200 5285 of dennis.baggerman@giant.nl.

Locatie
Obdam, Nederland

Solliciteer

Solliciteren

[contact-form-7]

Het bericht Projectleider Elektrotechniek verscheen eerst op De Klaver Giant Groep | Installatiebedrijf.

]]>