Amsterdam loopt voorop in het verbeteren van de ventilatie op scholen. Zo staat er ook dit jaar een aantal scholen op de planning om te worden aangepakt. Afgelopen week is de start gemaakt om Kiem Montessori in Amsterdam in twee weken tijd (meivakantie) geheel te voorzien van nieuwe ventilatie. Er zal gebruik worden gemaakt van decentrale ventilatie-units. Door de tijdsdruk een behoorlijke uitdaging, maar één die niet uit de weg wordt gegaan!

Klaver Klimaattechniek is hoofdaannemer van het project en is verantwoordelijk voor alle bouwkundige, elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden. Hierbij moet dus ook gedacht worden aan de aansturen van het schilderwerk, maken van sparingen en dak werkzaamheden. Zelfs de eindschoonmaak organiseren wij!

De verbeterde klimaatinstallatie is straks regelbaar per vertrek en kan worden gemonitord op afstand. Zo garandeert Klaver Klimaattechniek in samenwerking met Merosch (adviseur) en de Gemeente Amsterdam de scholen van een plezierig binnenklimaat.