Wanneer is het feest?

Op vrijdag 8 december 2023.

Waar is het feest?

Het feest is in de VIP ruimte van het Ziggo Dome, tijdens de Muziekavond van het Jaar.

Hoe laat start het feest?

De inloop zal zijn tussen ca. 18.30 en 19.00 uur. Hierover ontvang je nog bericht.

Voor wie is het feest?

Het feest is voor alle medewerkers in dienst van Klaver Giant Groep en medewerkers die worden ingeleend via opleidingsinstituten (o.a. IWNH). Je partner is ook van harte welkom. Medewerkers die het lopende jaar in dienst komen, worden ook uitgenodigd.

Wordt er voor vervoer gezorgd?

Ja, zeker. Verdere details hierover volgen snel. Je kunt bij je aanmelding wel alvast doorgeven of je gebruik wilt maken van busvervoer. Wij zullen verschillende opstaplocaties aanhouden.

Mag ik met eigen vervoer komen?

Ja, dit mag. Er is voldoende parkeergelegenheid bij Ziggo Dome. Geef dit wel even aan bij je aanmelding, dan reserveren wij een parkeerplaats. Het is tevens mogelijk om met het openbaar vervoer te komen.

Binnenkort ben ik niet meer in dienst. Geldt deze uitnodiging ook nog voor mij en mijn partner?

De uitnodiging geldt voor iedereen die op 8 december 2023 in dienst is van Klaver Giant Groep. Wanneer jouw dienstverband eerder is beëindigd dan 8 december, geldt deze uitnodiging helaas niet meer voor jou. Heb je een uitnodiging gekregen maar ga je voor 8 december met pensioen? Dan ben jij en je partner van harte welkom op het feest.

Ik kan op 8 december pas later op de avond, kan ik dan nog naar binnen?

De inloop is van ca. 18.30 uur tot 19.00 uur. Daarna blijft de deur open. Echter, wij verzoeken iedereen de richttijden voor de inloop aan te houden. Wij houden namelijk rekening met je komst.

Ik weet nog niet of ik op die datum kan?

Meld je alleen aan als je zeker weet dat je kan. De kaarten zijn kostbaar. Als je je aanmeldt wordt er een kaart voor je besteld die we niet kunnen restitueren.

Kan ik me later aanmelden?

Je kunt je alleen later aanmelden als je gedurende het jaar nog in dienst komt. Voor overige medewerkers is dit niet mogelijk.

Definitie partner

Vaste partner

Ik moet eerder naar huis, kan ik eerder weg?

Je kunt op ieder moment het feest verlaten.

Is er ook eten op het feest?

Het is niet nodig om eerst thuis te eten, er is genoeg eten voor iedereen.

Ik heb allergieën, hoe en waar kan ik die doorgeven?

Je kunt allergieën of dieetwensen doorgeven op de aanmeldpagina.

CONTACT OPNEMEN