Wanneer is het feest?
Op vrijdag 8 december 2023.

Waar is het feest?
Het feest is in de VIP ruimte van het Ziggo Dome, tijdens de Muziekavond van het Jaar.

Hoe laat start het feest?
De deuren openen om 18.30 uur. Het diner zal ook rond die tijd starten. Het programma vind je hier.

Voor wie is het feest?
Het feest is voor alle medewerkers in dienst van Klaver Giant Groep en medewerkers die worden ingeleend via opleidingsinstituten (o.a. IWNH). Je partner is ook van harte welkom. Medewerkers die het lopende jaar in dienst komen, worden ook uitgenodigd.

Wordt er voor vervoer gezorgd?
Ja, zeker. Je hebt bij je aanmelden aan kunnen geven of je met de bus reist. Hierover heb jij een persoonlijke mail ontvangen. De vertrektijden voor de bus vind je tevens hier.

Mag ik met eigen vervoer komen?
Ja, dit mag. Er is voldoende parkeergelegenheid bij Ziggo Dome. Bij je inschrijving heb je aan kunnen geven of je zelf met de auto komt. Je ontvangt dan een parkeerkaart per post bij je ticket(s).

Mag ik met mijn bedrijfsbus naar het feest?
Nee. We verzoeken je, indien je hebt aangegeven zelf met de auto te komen, om privé vervoer te gebruiken.

Hoe laat mag ik stoppen met werken?
Zorg ervoor dat je rond 15.00 uur thuis bent en stop afhankelijk van je reistijd met werken. Collega die niet naar het feest gaan, maken hun werkdag af.

Wanneer ontvang ik mijn ticket(s)?
Je ontvangt je ticket(s) rond 20 november thuis per post. Heb je aangegeven met de auto te komen, dan ontvang je ook een parkeerkaart.

Waar moet ik naar binnen bij de Ziggo Dome?
Bij aankomst kun je gebruikmaken van de meest rechterdeur van de hoofdingang van de Ziggo Dome. Deze ingang is te herkennen aan het LED-scherm boven de ingang met de tekst ‘Klaver Giant’. Op je ticket staat een andere entree aangegeven, volg deze niet en maak gebruik van de Klaver Giant ingang, zie tekening.

Wat mag ik meenemen in de Ziggo Dome?
Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee te nemen. Handtassen met een maximaal formaat van een A4 zijn uitgezonderd. Spullen en/of tassen worden helaas niet in bewaring genomen. Houd rekening met een strenge controle en wees ervan bewust dat je bij de entree kan worden gefouilleerd.

Binnenkort ben ik niet meer in dienst. Geldt deze uitnodiging ook nog voor mij en mijn partner?
De uitnodiging geldt voor iedereen die op 8 december 2023 in dienst is van Klaver Giant Groep. Wanneer jouw dienstverband eerder is beëindigd dan 8 december, geldt deze uitnodiging helaas niet meer voor jou. Heb je een uitnodiging gekregen maar ga je voor 8 december met pensioen? Dan ben jij en je partner van harte welkom op het feest.

Definitie partner
Vaste partner

Ik kan op 8 december pas later op de avond, kan ik dan nog naar binnen?
De deuren openen om 18.30 uur. Daarna blijft de deur open. Echter, wij verzoeken iedereen de richttijden voor de inloop aan te houden. Wij houden namelijk rekening met je komst.

Ik moet eerder naar huis, kan ik eerder weg?
Je kunt op ieder moment het feest verlaten.

Is er ook eten op het feest?
Het is niet nodig om eerst thuis te eten, er is genoeg eten voor iedereen.

Ik heb allergieën, hoe en waar kan ik die doorgeven?
Je kunt allergieën of dieetwensen doorgeven op de aanmeldpagina.

CONTACT OPNEMEN