Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vervangingen Velser- en Drontermeerspoortunnel

Een mooie klus in opdracht van ProRail! Klaver Giant Groep zal diverse vervangingen gaan doen bij de Velser- en Drontermeerspoortunnel. Bij de Velserspoortunnel wordt de CCTV, verlichting en brandmeldinstallatie vervangen, omdat ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Complex De Egelantier wordt multifunctioneel huis voor inwoners Heiloo

Deze zomer is gestart met de verbouwing van het complex “De Egelantier” in Heiloo. Het gebouw ondergaat een ware metamorfose! Voor de inwoners van Heiloo betekent dit een nieuw, duurzaam en multifunctioneel huis waar zij hun gemeentezaken kunnen regelen.

Nieuwbouw NH1816 van bovenaf

Samen met onze bouwteampartners De Geus Bouw, Elektropartners en Wesselingh Installaties werken wij met plezier aan de realisatie van dit bijzondere gebouw. Het pand zal in vijf fases opgeleverd worden, waarbij de eerste fase gepland staat voor oktober en de laatste fase vóór de zomer van 2024.

Renovatie en uitbreiding St. Bernadetteschool

De St. Bernadetteschool in de Zuidermeer is een school die continu in ontwikkeling is. In lijn van haar ambities wordt de school compleet gerenoveerd en uitgebreid. In opdracht van SKO West-Friesland zal Klaver Giant Groep de gehele elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatie gaan verzorgen.

Samen vierden wij de zomer!

Onlangs trapten wij de vakantieperiode af met onze jaarlijkse Klaver Giant zomer barbecue. Onder het genot van lekkere speciaal biertjes, eten van de barbecue en swingende muziek konden wij de zomer niet beter vieren!

Blog – organisaties in de spagaat door de impact van ICT security

In (digitale) media lees je tegenwoordig dagelijks over cybersecurity incidenten, vaak omvangrijk van aard en met grote impact. Als organisatie word je gedwongen steeds meer maatregelen te treffen om de kans op een cybersecurity incident te minimaliseren.

Upgraden en uitbreiden toegangscontrolesysteem HVC

Een mooie klus voor HVC: Klaver Giant Groep zal op 12 locaties van de afvalwerker het iProtect toegangscontrolesysteem gaan upgraden en uitbreiden. De betreffende locaties bevinden zich in de regio’s Middenmeer en Velsen.

Openbare verlichting gemeente Lelystad

Klaver Infratechniek vervangt de openbare verlichting door ledverlichting in de hele gemeente Lelystad. Een mooie bijdrage aan de klimaattransitie, energiebesparing én aan een veilige openbare ruimte.

Klaver Giant Bedrijventoernooi

Met zoveel voetballiefhebbers in de organisatie kon het niet uitblijven: het Klaver Giant Bedrijventoernooi. Als naamgever van het toernooi mocht Klaver Giant Groep natuurlijk niet op de velden ontbreken en dat deed het ook niet.

Geslaagde open dag Klaver Infratechniek

Een impressie van de feestelijke open dag afgelopen zaterdag bij het nieuwe onderkomen van Klaver Infratechniek. Vanaf heden zijn zij gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de John Stuart Millweg 1 in Zwaag.

Klaver Giant Wielertocht 2023

Afgelopen zaterdag konden onze fietsfanaten hun hart ophalen tijdens de Klaver Giant wielertocht. In 3 groepen werden er mooie routes gereden door het prachtige Noord-Hollandse landschap. Een gezellige social ride met als afsluiter een heerlijke lunch.

Feestelijke open dag Klaver Infratechniek

Ons prachtig nieuwe pand is een feit! Klaver Infratechniek gaat binnenkort verhuizen naar bedrijventerrein Zevenhuis in Zwaag. Vier de opening van hun onderkomen met ons mee op zaterdag 3 juni en kom een kijkje nemen tijdens de open dag. Zien we je dan?

Projectupdate ondergrondse parkeergarage Purmerend

Weer een mooie mijlpaal in de realisatie van de ondergrondse parkeergarage in Purmerend! De T-liggers van de dekvloer zijn gelegd en onze mannen hebben de hoofdvoedingskabel aangebracht. Kijk met ons mee.

Samenwerking met gemeente Opmeer verlengd

Never change a winning team! Klaver Infratechniek verzorgt de komende 2 jaar voor gemeente Opmeer de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden aan de openbare verlichting, met de optie tot verlenging tot eind 2026. Hiermee wordt de samenwerking met de gemeente Opmeer, die al vele jaren duurt, voortgezet.

Introductie ochtenden nieuwe collega’s

Je snel thuis voelen bij de groep, dat is ons doel wanneer je bij ons komt werken. Afgelopen weken organiseerden wij daarom twee introductieochtenden voor een mooie groep nieuwe collega’s.

Kennismaken met techniek tijdens de Doe Dag

In maart lieten we twee groepen VMBO'ers kennismaken met techniek tijdens de Doe Dag van Dijk en Waard On Stage. Een aantal weken geleden hebben wij deze leerlingen ontmoet tijdens het beroepenfeest en er was een match! Reden voor een 'date' om ze enthousiast te maken voor ons prachtige vak.

Vernieuwen verlichting aquaduct Abcoude

Middels een aanbesteding is Klaver Technisch Bedrijf geselecteerd voor het vernieuwen van de verlichting bij aquaduct Abcoude. Het project omvat 186 armaturen inclusief lichtbronnen.

Start realisatie van twee woningbouwprojecten

De komende maanden start de realisatie van twee mooie woningbouwprojecten in Diemen en Zaandam. In opdracht van Bot Bouw realiseren wij hier zowel de complete elektrotechnische als werktuigbouwkundige werkzaamheden.

Nieuwbouw Montessori Lyceum Amsterdam

Onlangs is de bouwteamovereenkomst voor de nieuwbouw van het Montessori Lyceum Amsterdam namelijk getekend! Een project waar wij, samen met ADS Groep aan mee mogen werken.

Blog – Security operations: een bittere noodzaak

In de media lees je (bijna) dagelijks over thema’s als datalekken, datadiefstal, ransomware incidenten enzovoorts. Vaak betreft het dan berichtgeving over bekende instanties of aansprekende commerciële bedrijven. De impact van een dergelijk incident gaat vaak veel verder dan het tijdelijk niet beschikbaar hebben van primaire processen (ofwel de core business) en de gevolgen daarvan in geld en reputatie.
CONTACT OPNEMEN