Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Energiezuinige verlichtingsarmaturen voor gemeente Edam-Volendam

Klaver Infratechniek, onderdeel van Klaver Giant Groep, gaat ruim 1.000 lichtmasten verduurzamen in de wijk Munnickenveld. De opdracht is uitgegeven door Gemeente Edam-Volendam, een gemeente die hun openbare verlichting in rap tempo energiezuiniger maakt door de oude verlichtingsarmaturen te vervangen door LED-armaturen.

Uitbreiding Fietsvoordeelshop

Aan de Echo, gelegen op bedrijventerrein De Vaandel in Heerhugowaard, wordt het bestaande bedrijfsgebouw van Fietsvoordeelshop uitgebreid met een bedrijfshal, assemblagehal, expeditie- en kantoorruimten.

Aansprekend woongebouw in Alkmaar

Klaver Klimaattechniek, onderdeel van Klaver Giant Groep, heeft opdracht gekregen van Bot Bouw om de W-installaties te realiseren van een aansprekend woongebouw in Alkmaar.

Een bijzondere stap op de CO2-Prestatieladder

Klaver Giant Groep kan met trots melden dat onlangs het hoogste niveau van de CO2-Prestatieladder is behaald, namelijk niveau 5.

Typisch Tuinstad: 190 koop- en huurwoningen in Amsterdam Nieuw-West

In de Reimerswaalbuurt in Amsterdam Nieuw-West wordt Typisch Tuinstad gebouwd. Dit plan bestaat uit 120 huurwoningen en 70 koopwoningen die zich rond een prachtige binnentuin bevinden. Klaver Giant Groep heeft van Vink Bouw opdracht gekregen om de E- en W-installaties bij dit project te realiseren.

Blog – Recovery-beleid is een topprioriteit

In (digitale) media lees je tegenwoordig dagelijks over cybersecurity incidenten, vaak omvangrijk van aard en met grote impact. Als organisatie word je gedwongen steeds meer maatregelen te treffen om de kans op een cybersecurity incident te minimaliseren.

Duurzame investering voor Yuverta

Klaver Giant Solar Systems, onderdeel van Klaver Giant Groep, gaat 284 zonnepanelen plaatsen op de Yuverta vmbo-school in Den Haag, voorheen Wellant College. Dit gebeurt in samenwerking met Schadenberg Dakwerken.

Markman Cultures kiest voor duurzame nieuwe bedrijfshal

Klaver Klimaattechniek gaat de werktuigbouwkundige installaties realiseren van de nieuw te bouwen bedrijfsruimte van Markman Cultures van maar liefst 12.500 m2 in Aalsmeer.

Klaver Klimaattechniek verzorgt W-installaties voor prachtig project middenin Alkmaar

Klaver Klimaattechniek, onderdeel van Klaver Giant Groep, heeft van Bot Bouw opdracht gekregen om de W-installaties te verzorgen van een prachtig project middenin het centrum van Alkmaar.

Brandmeldinstallatie Seafood Parlevliet

Seafood Parlevliet is verwerker en producent van verpakte visproducten. In de productielocatie in IJmuiden diende een nieuwe brandmeldinstallatie geplaatst te worden en zij hebben hiervoor Giant Security, onderdeel van Klaver Giant Groep, in de arm genomen.

Nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie NIOZ

Het NIOZ is hét Nederlandse oceanografische instituut en doet wereldwijd toonaangevend fundamenteel onderzoek aan, op, in en onder de zee. Om de 325 medewerkers een veilige werkomgeving te bieden, is de gehele brandmeld- en ontruimingsinstallatie vervangen door Giant Security, onderdeel van Klaver Giant Groep.

Duurzame investering in de toekomst

Op de schuur van Gebroeders Van Diepen aan de Lutkedijk in Spanbroek zullen 248 zonnepanelen geplaatst worden door Klaver Giant Solar Systems, onderdeel van Klaver Giant Groep. De installatie moet jaarlijks maar liefst 76.000 kWh aan zonne-energie opleveren.

Clusius College kiest voor totaaloplossing in beveiliging

Giant Security, onderdeel van Klaver Giant Groep, heeft alle locaties van het Clusius College voorzien van beveiligingsinstallaties. Dit omvat een totaaloplossing met een brandmeldinstallatie, cameraobservatie-, inbraaksignalering en een SALTO toegangscontrolesysteem.

Brandmeld- en ontruimingsinstallatie BroekerVeiling

Om onverhoopte schade aan de monumentale BroekerVeiling in een vroeg stadium te kunnen beperken, is er een brandmeld- en ontruimingsinstallatie gerealiseerd door Giant Security, onderdeel van de Klaver Giant Groep.

Duurzaam project voor Esdégé-Reigersdaal in Heerhugowaard

Aan de Merelweg in de wijk De Draai in Heerhugowaard bouwt Kesselaar & Zn in opdracht van Woonwaard 16 zorgwoningen voor de cliënten van Esdégé-Reigersdaal.

Prachtige woningbouwprojecten Purmerend en Alkmaar

Klaver Giant Groep heeft van Bot Bouw opdracht gekregen voor twee prachtige woningbouwprojecten in Purmerend en Alkmaar. Wij zullen zorgdragen voor het leveren, monteren, keuren en in bedrijf stellen van de complete elektrotechnische installatie, mechanische ventilatie en verwarmingsinstallatie.

Giant ICT verzekert digitale continuïteit voor ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland

Vanwege de snelle toename van het gebruik van de digitale werkplek en de veroudering van het storageplatform, maakte ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland onlangs de keuze voor een moderne VDI en storage oplossing en vertrouwt dankzij Giant ICT voortaan op high performance storage- en servertechnologie van HPE.

Nieuwe verkeersregelinstallaties voor de Heemsteedse Dreef

Klaver Infratechniek gaat in opdracht van de gemeente Heemstede komend najaar drie verkeersregelinstallaties aanpassen en vervangen op de Heemsteedse Dreef. Rondom de kruispunten worden de grondkabels, detectielussen en verkeersmasten vernieuwd evenals de apparatuur zoals drukknoppen en lantaarns.

Toekomstbestendig Verpleegkundig Oproepsysteem voor Reade

Klaver Giant Groep verzorgt voor zorginstelling Reade de data-aansluitingen van het nieuwe Verpleegkundig Oproepsysteem (VOS), vernieuwing van delen van de netwerkinfrastructuur alsmede het gebouwbeheersysteem.
CONTACT OPNEMEN