Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Comfortkoeling voor Stichting Philadelphia Zorg

In opdracht van Stichting Philadelphia Zorg gaat Klaver Klimaattechniek comfortkoeling realiseren in de lokalen, kantine en kantoren bij locatie ODC de Trampoline in Amsterdam. Het monumentale karakter van het pand zorgt voor uitdagingen in de uitvoering.

Bedrijfspand Quest Innovations krijgt vorm

Onze mannen werken hard aan de realisatie van het nieuwe, gasloze bedrijfspand voor Quest Innovations in Wieringerwerf. Zowel het pand als de installaties krijgen steeds meer vorm. In opdracht van Quest dragen wij zorgen voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en regeltechniek.

Projectbezoek Cruquiusweg Amsterdam

Van een voormalige industriële zone, naar een nieuw en levendig woon- en werkgebied. Dat is waarin de bouw van 154 appartementen aan de Cruquiusweg in Amsterdam aan zal bijdragen. Op dit moment bevindt het project zich in de afbouwfase.

Uitbreiding en renovatie hoofdkantoor Anton Groep

Het hoofdkantoor van Anton Groep gaat verhuizen naar het voormalige kantoorpand van Anton Rail & Infra aan de Tocht 9 in Obdam. Klaver Giant Groep verzorgt de volledige nieuwe E&W installaties voor zowel de renovatie van het bestaande deel als de nieuw te realiseren uitbreiding. Duurzaamheid is een belangrijke pijler in dit mooie project.

Uitbreiding hoofdkantoor Bot Bouw

Het huidige hoofdkantoor van Bot Bouw zal worden uitgebreid met een riant ontvangst voor haar klanten. Klaver Giant Groep zal de nieuwe installaties die bij deze uitbreiding komen kijken realiseren.

Een oudhollandse opdracht in Edam-Volendam

Het verduurzamen van de oudhollandse verlichting is één van de laatste onderdelen in het vervangen van de openbare verlichting in de gemeente Edam-Volendam. Klaver Infratechniek, onderdeel van Klaver Giant Groep heeft de eer gekregen om dit uit te voeren.

Projectbezoek vervanging openbare verlichting bedrijventerreinen Hoorn

In de vroege ochtendgloren namen we een kijkje in Hoorn, waar onze collega’s van Klaver Infratechniek druk bezig zijn met een grootschalige vervanging van de openbare verlichting op diverse bedrijventerreinen in de gemeente Hoorn.

Amstelkwartier: van industrie naar stadswijk en park aan het water

Klaver Giant Groep heeft van Bot Bouw opdracht gekregen voor blok 8A, onderdeel van de 2e fase van het Amstelkwartier en bestaande uit 55 appartementen. De werkzaamheden betreffen de gehele elektrotechnische installatie, verlichting, hellingbaanverwarming t.b.v. de parkeergarage, PV-installatie, brandmeld-, videofoon-, verwarmings- en ventilatie-installatie.

Tweede fase Dockside in Alkmaar

Klaver Giant Groep heeft begin dit jaar opdracht gekregen voor de realisatie van de 140 duurzame appartementen van Dockside I, die momenteel worden gerealiseerd. De 45 woningen van Dockside II zijn hier een mooie aanvulling op! De werkzaamheden omvatten de gehele elektrotechnische installatie, verlichting, PV-installatie, verwarmings- en ventilatie-installatie.

Interne verbouwing WNL in Hilversum

Omroep WNL gaat verhuizen van Amsterdam naar het Mediacentrum in Hilversum. Enkele jaren geleden hebben we samen met Bouwbedrijf Breed en architect Jeroen Bos de toen benodigde verbouw van het huidige pand van WNL in Amsterdam mogen uitvoeren. En naar tevredenheid! Want we mogen nu met hetzelfde team de interne verbouw in Hilversum realiseren.

Interne verbouwing Simon Loos in Wognum

De logistieke dienstverleners Simon Loos en Peter Appel Transport hebben dit jaar hun krachten gebundeld en gaan samen verder als Simon Loos. Door deze fusie zal Peter Appel naar het pand van Simon Loos in Wognum verhuizen. Hiervoor is een interne verbouwing van zo'n 1.500 m2 noodzakelijk.

Duurzaam expertisecentrum InVesta

Klaver Giant Groep gaat in opdracht van Tervoort Egmond de E-installaties verzorgen alsmede de databekabeling en brandmeldinstallatie. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de voorzieningen voor energieopslag, laadpalen en zonnepanelen. Oplevering staat gepland voor april 2022.

Gemeente Wormerland duurzaam vooruit

Gemeente Wormerland tracht actief bij te dragen aan de landelijk vastgestelde energietransitie, door de krachten van inwoners, bedrijven en gemeente te bundelen. Klaver Giant Solar Systems, onderdeel van Klaver Giant Groep, gaat ruim 200 zonnepanelen plaatsen op het gemeentehuis. Daarnaast wordt zwembad De Zwet voorzien van 67 panelen.

Energiezuinige verlichtingsarmaturen voor gemeente Edam-Volendam

Klaver Infratechniek, onderdeel van Klaver Giant Groep, gaat ruim 1.000 lichtmasten verduurzamen in de wijk Munnickenveld. De opdracht is uitgegeven door Gemeente Edam-Volendam, een gemeente die hun openbare verlichting in rap tempo energiezuiniger maakt door de oude verlichtingsarmaturen te vervangen door LED-armaturen.

Uitbreiding Fietsvoordeelshop

Aan de Echo, gelegen op bedrijventerrein De Vaandel in Heerhugowaard, wordt het bestaande bedrijfsgebouw van Fietsvoordeelshop uitgebreid met een bedrijfshal, assemblagehal, expeditie- en kantoorruimten.

Aansprekend woongebouw in Alkmaar

Klaver Klimaattechniek, onderdeel van Klaver Giant Groep, heeft opdracht gekregen van Bot Bouw om de W-installaties te realiseren van een aansprekend woongebouw in Alkmaar.

Een bijzondere stap op de CO2-Prestatieladder

Klaver Giant Groep kan met trots melden dat onlangs het hoogste niveau van de CO2-Prestatieladder is behaald, namelijk niveau 5.

Typisch Tuinstad: 190 koop- en huurwoningen in Amsterdam Nieuw-West

In de Reimerswaalbuurt in Amsterdam Nieuw-West wordt Typisch Tuinstad gebouwd. Dit plan bestaat uit 120 huurwoningen en 70 koopwoningen die zich rond een prachtige binnentuin bevinden. Klaver Giant Groep heeft van Vink Bouw opdracht gekregen om de E- en W-installaties bij dit project te realiseren.

Duurzame investering voor Yuverta

Klaver Giant Solar Systems, onderdeel van Klaver Giant Groep, gaat 284 zonnepanelen plaatsen op de Yuverta vmbo-school in Den Haag, voorheen Wellant College. Dit gebeurt in samenwerking met Schadenberg Dakwerken.

Markman Cultures kiest voor duurzame nieuwe bedrijfshal

Klaver Klimaattechniek gaat de werktuigbouwkundige installaties realiseren van de nieuw te bouwen bedrijfsruimte van Markman Cultures van maar liefst 12.500 m2 in Aalsmeer.
CONTACT OPNEMEN