Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vernieuwen verlichting aquaduct Abcoude

Middels een aanbesteding is Klaver Technisch Bedrijf geselecteerd voor het vernieuwen van de verlichting bij aquaduct Abcoude. Het project omvat 186 armaturen inclusief lichtbronnen.

Start realisatie van twee woningbouwprojecten

De komende maanden start de realisatie van twee mooie woningbouwprojecten in Diemen en Zaandam. In opdracht van Bot Bouw realiseren wij hier zowel de complete elektrotechnische als werktuigbouwkundige werkzaamheden.

Nieuwbouw Montessori Lyceum Amsterdam

Onlangs is de bouwteamovereenkomst voor de nieuwbouw van het Montessori Lyceum Amsterdam namelijk getekend! Een project waar wij, samen met ADS Groep aan mee mogen werken.

Blog – Security operations: een bittere noodzaak

In de media lees je (bijna) dagelijks over thema’s als datalekken, datadiefstal, ransomware incidenten enzovoorts. Vaak betreft het dan berichtgeving over bekende instanties of aansprekende commerciële bedrijven. De impact van een dergelijk incident gaat vaak veel verder dan het tijdelijk niet beschikbaar hebben van primaire processen (ofwel de core business) en de gevolgen daarvan in geld en reputatie.

Cameratoezicht bij onbemande afvalbrengstations van HVC

HVC heeft diverse afvalbrengstations in Flevoland, Noord- en Zuid-Holland. Deze stations hebben vaste openingstijden. HVC zag de vraag naar langere openingstijden toenemen voor bepaalde afvalstromen. Daarom is besloten om in Zwaag een pilot te houden en de locatie doordeweeks in de avonduren en op zondagmiddag onbemand te openen voor de afvalstromen puin, grond, bomen, planten en struiken.

Nieuwbouw verpakkingscentrum PapriCo

Onlangs is op bedrijventerrein WFO in Zwaagdijk-Oost gestart met de nieuwbouw van een verpakkingscentrum met kantoren voor PapriCo, een merk van Growers United. Klaver Giant Groep zal zorgdragen voor de gehele werktuigbouwkundige installaties.

Ferney en Giant ICT starten samenwerking opnieuw op

Ferney en Giant ICT hebben na een intensief selectietraject een hernieuwde samenwerking beklonken. Ferney heeft daarbij gekozen voor de Secure Modern Workspace en het bijbehorende adoptietraject van Giant ICT. Hiermee wordt de medewerkers van Ferney een moderne, flexibele en veilige werkplek in de Cloud geboden.

Een Frisse School voor het nieuwe schooljaar

Hoewel leerlingen en leraren genieten van hun vakantie, wordt er op diverse scholen toch hard gewerkt deze zomer. Zo worden de scholen ’t Palet (locaties Raadhuislaan en Princenhof in Stede Broec), Professor Waterink West en Gerrit van der Veen College (beide in Amsterdam) tot Frisse Scholen gemaakt. Klaver Giant Groep neemt diverse werkzaamheden voor haar rekening.

Een kijkje van boven: Nh1816 Verzekeringen

Nh1816 kiest als landelijke verzekeraar voor verdere groei dicht bij haar eigen DNA, namelijk aan de Dorpsstraat in Oudkarspel. Een aantal jaar geleden hebben zij 30.000 m² grond aangekocht. Op deze grond wordt een uniek kantoorpand van zo'n 8.000 m² met passend landschap gerealiseerd. Klaver Klimaattechniek draagt zorg voor de klimaatinstallaties.

Verbouwing Sligro Alkmaar

De Alkmaarse vestiging van horecagroothandel Sligro wordt in een nieuw jasje gestoken. Of zeg maar gerust: een splinternieuwe outfit. Beleving, sfeer en verlichting beloven next level te gaan worden. Klaver Giant Groep draagt hier met trots aan bij door, in opdracht van Gedo Elektro, de elektrotechnische installaties, data- en telefooninstallaties en beveiliging te verzorgen. Dit is een mooie voortzetting van de samenwerking met Gedo Elektro.

Moderne stolpboerderij voor Artemis

Op een prachtige locatie in Warder, pal aan het IJsselmeer, bevindt zich Artemis. Dit is een zorgboerderij die onderdeel is van Breidablick, een instelling van Raphaëlstichting. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een moderne stolpboerderij die de oude stolpboerderij vervangt. Klaver Giant Groep verzorgt de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, datatechniek en brandmeldinstallatie.

Mendelcollege in Haarlem: een frisse school

Gezonde ventilatie voor het Mendelcollege in Haarlem is in aantocht. Klaver Klimaattechniek gaat de lokalen voorzien van ventilatiesystemen met warmteterugwinning en luchtverversingscapaciteit volgens Frisse Scholen. In totaal worden er 6 nieuwe luchtbehandelingskasten geplaatst. De verse lucht wordt tochtvrij ingeblazen middels op maat gemaakte luchtverdeelslangen.

Een duurzame stap vooruit voor de BUCH gemeenten

Klaver Giant Solar Systems, onderdeel van Klaver Giant Groep, heeft meegedaan met een aanbesteding die werd begeleid door werkorganisatie BUCH. De aanbesteding voor gemeente Heiloo hebben wij gegund gekregen. Het gaat om 9 panden, waarvan er 7 dit jaar gerealiseerd moeten worden en 2 panden in 2023. Ook zijn er nog 2 panden optioneel. Naast de aanschaf van de PV-installaties zal ook het onderhoud worden meegenomen.

Renovatie Montessori Lyceum Amsterdam

In hartje Amsterdam bevindt zich het hoofdgebouw van Montessori Lyceum Amsterdam. Het complex bestaat uit vier gebouwen, die technisch en functioneel zo verouderd zijn dat vernieuwing van de huisvesting noodzakelijk is. Twee gebouwen hebben een monumentale waarde waardoor deze gerenoveerd en gemoderniseerd worden. Wij realiseren in opdracht van Schakel & Schrale de installaties voor deze renovatie.

Comfortkoeling voor Stichting Philadelphia Zorg

In opdracht van Stichting Philadelphia Zorg gaat Klaver Klimaattechniek comfortkoeling realiseren in de lokalen, kantine en kantoren bij locatie ODC de Trampoline in Amsterdam. Het monumentale karakter van het pand zorgt voor uitdagingen in de uitvoering.

Bedrijfspand Quest Innovations krijgt vorm

Onze mannen werken hard aan de realisatie van het nieuwe, gasloze bedrijfspand voor Quest Innovations in Wieringerwerf. Zowel het pand als de installaties krijgen steeds meer vorm. In opdracht van Quest dragen wij zorgen voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en regeltechniek.

Projectbezoek Cruquiusweg Amsterdam

Van een voormalige industriële zone, naar een nieuw en levendig woon- en werkgebied. Dat is waarin de bouw van 154 appartementen aan de Cruquiusweg in Amsterdam aan zal bijdragen. Op dit moment bevindt het project zich in de afbouwfase.

Uitbreiding en renovatie hoofdkantoor Anton Groep

Het hoofdkantoor van Anton Groep gaat verhuizen naar het voormalige kantoorpand van Anton Rail & Infra aan de Tocht 9 in Obdam. Klaver Giant Groep verzorgt de volledige nieuwe E&W installaties voor zowel de renovatie van het bestaande deel als de nieuw te realiseren uitbreiding. Duurzaamheid is een belangrijke pijler in dit mooie project.

Uitbreiding hoofdkantoor Bot Bouw

Het huidige hoofdkantoor van Bot Bouw zal worden uitgebreid met een riant ontvangst voor haar klanten. Klaver Giant Groep zal de nieuwe installaties die bij deze uitbreiding komen kijken realiseren.

Een oudhollandse opdracht in Edam-Volendam

Het verduurzamen van de oudhollandse verlichting is één van de laatste onderdelen in het vervangen van de openbare verlichting in de gemeente Edam-Volendam. Klaver Infratechniek, onderdeel van Klaver Giant Groep heeft de eer gekregen om dit uit te voeren.
CONTACT OPNEMEN