Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Buurtkamer De Zeeslag

Onlangs is de bouw gestart van buurtkamer De Zeeslag, gelegen in het Parlevinkerpark in Banne Noord Amsterdam. Klaver Klimaattechniek verzorgt de verwarming, ventilatie en regelinstallatie.

Vernieuwbouw Binnenmeer Uitgeest

Basisschool Binnenmeer in Uitgeest wordt stevig onder handen genomen en klaargestoomd voor de toekomst. Een interne verbouwing en uitbreiding met nieuwbouw transformeren het cultuurhistorische pand tot een eigentijds kindcentrum. Prominente oude elementen als het trappenhuis en de glas-in-loodramen blijven behouden.

Vernieuwbouw IKC De Lichtlijn

De Lichtlijn en opvanglocatie De Kleine Reiziger verdergegaan gingen onlangs gezamenlijk verder als integraal kindcentrum. Klaver Giant Groep verzorgt de installaties voor verwarming en ventilatie. We installeren een bronsysteem, nieuwe luchtbehandelingskasten en een compleet nieuw gebouwbeheersysteem.

Een veilige doorsteek voor wandelaars

Gebr. De Koning legt een wandelduiker aan onder het spoor bij het Zuid-Hollandse Nieuwerbrug aan den Rijn. Het project is een essentiële toevoeging aan het Wierickepad, dat diverse dorpen in het Groene Hart doorkruist. Het biedt een veilige doorgang aan wandelaars op een route die eerder onderbroken was door een afgesloten spoorwegovergang.

Geslaagde Klaver Giant wielertocht

Op zondag 26 mei deden wij met 80 sportievelingen, zowel collega’s als relaties, mee aan de 7-Dorpentocht van Le Champion. Wat een fantastische dag was dat!

Officiële opening Vonk Hoorn

De vernieuwde Vonk locatie Hoorn is vandaag officieel geopend. Als trotse bouwpartner waren wij hierbij. Het resultaat: een prachtig nieuw complex met een open karakter, dat in elk opzicht past bij de groene ambitie van Vonk!

Seminar IT-beveiliging is Topsport

Hoe blijf je digitaal vitaal? Dat was gisterochtend de centrale vraag in het AFAS Stadion in Alkmaar tijdens het seminar IT beveiliging is topsport van Giant ICT. We blikken terug op een waardevolle ochtend waarbij nieuwe inzichten werden vergaard en kennis werd gedeeld over cybersecurity.

Terugblik Giant ICT seminar – IT beveiliging is topsport: hoe blijf je digitaal vitaal?

Op dinsdagochtend 9 april 2024 vond het goed bezochte seminar ‘IT beveiliging is topsport: hoe blijf je digitaal vitaal?’ plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar, thuisbasis van voetbalclub AZ.

Hoogste punt BSG Bergen

We lieten een luid applaus klinken voor alle betrokkenen die zich dagelijks inzetten voor de nieuwbouw van de Berger Scholengemeenschap aan de Rondelaan in Bergen. Afgelopen week vierden wij, onder de klanken van de BSG-huisband, het hoogste punt samen met de BSG-medewerkers, Aannemersbedrijf J.M. Putter, omwonende en leerlingen van de Bosschool (de BSG-leerlingen van de toekomst).

Vervangingsproject gemeente Hoorn

In de lente- en zomermaanden gaat Klaver Infratechniek druk aan de slag in Hoorn. In opdracht van de gemeente zullen langs de doorgaande wegen 1000 armaturen en 20 lichtmasten worden vervangen. Tevens wordt een nieuwe lichtinstallatie met 24 masten aangebracht om een fietspad te verlichten.

Meld je aan voor seminar IT beveiliging is topsport

In een wereld waar cyberincidenten niet langer een kwestie van ‘als’, maar ‘wanneer’ zijn, blijft het thema IT-beveiliging actueler dan ooit. Tijdens het seminar “IT beveiliging is topsport: hoe blijf je digitaal vitaal?” duiken we dieper in cruciale aspecten van IT beveiliging. Deze ochtend staat in het teken van visiedeling met een vleugje technische diepgang en een sportieve twist. Of je nu een C-level executive, IT-manager, architect, of senior beheerder bent, deze ochtend gaat jou helpen jouw cybersecuritystrategie klaar te stomen voor de wedstrijd!

Camerasysteem Rudolf Steiner College Haarlem

Na vorig jaar de brandmeldinstallatie te hebben vervangen, zal Giant Security dit voorjaar een camerasysteem gaan toevoegen aan het Rudolf Steiner College aan de Engelandlaan in Haarlem. Ook het onderhoud zal voor rekening genomen worden.

Nieuw pand Stichting JonkersZorg in Middenmeer

Stichting JonkersZorg krijgt een nieuw pand aan de Kolhornweg te Middenmeer. De schuur wordt volledig gestript en weer opnieuw ingericht tot een mooi zorgcomplex. Klaver Giant Groep realiseert de gehele E- en W-installaties, het zorgsysteem, de wifi-installatie en de PV-installatie.

Klaver Infratechniek houdt het licht brandend in Den Helder

Sinds 2019 wordt het onderhoud en de vervanging van de openbare verlichting in Den Helder verzorgd door Klaver Infratechniek en deze werkzaamheden zullen de komende 4 jaar worden voortgezet. Klaver Infratechniek heeft al een dependance binnen het werkgebied.

Uitbreiding Syngenta in Enkhuizen

Zaadveredelingsbedrijf Syngenta investeert flink in de vestiging in Enkhuizen. Klaver Giant Groep draagt in dit project zorg voor de complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. De werkzaamheden zullen gefaseerd uitgevoerd moeten worden, zodat het bestaande gebouw zolang mogelijk functioneert.

Renovatie Het Nieuwe Werk – Port of Den Helder

In opdracht van K_Dekker bouw & infra verzorgt Klaver Giant Groep de werkzaamheden aan de walstroom- en verlichtingsinstallatie. De uitbreiding van de kade is reeds gestart en kan naar verwachting halverwege volgend jaar weer worden ingericht voor de eindsituatie.

Nieuwe verlichting parkeergarage Karperton

Alkmaar wordt weer een stukje duurzamer! Klaver Giant Groep gaat parkeergarage Karperton voorzien van ledverlichting. De parkeergarage aan de Dijk, op de plek waar in een ver verleden een gelijknamige kaasfabriek huisde, beschikt momenteel over fluorescentielampen (tl-buizen).

Voorzetting contract straatverlichting Gemeente Opmeer

De komende 4 jaar zal Klaver de straatverlichting binnen gemeente Opmeer gaan onderhouden. Aangereden lichtmasten zullen snel veiliggesteld worden waarna ze definitief hersteld worden. Ook storingen in de materialen en het kabelnet worden verholpen.

Walstroomvoorziening Haringhaven IJmuiden uitgebreid

Sinds enkele weken kunnen schepen aan beide kades van de Haringhaven in IJmuiden gebruik maken van walstroom. Met dank aan Zeehaven IJmuiden NV / Port of IJmuiden en met subsidie van Provincie Noord-Holland om dit te faciliteren. De trawler Scombrus van Cornelis Vrolijk heeft de primeur!

De Terp Wieringerwerf

Een plaats waar inwoners van alle leeftijden kunnen leren, sporten, recreëren en elkaar ontmoeten in een groene, duurzame, uitdagende en innovatieve omgeving. Dat is Campus De Terp in Wieringerwerf. Ook het nieuw te bouwen kindcentrum gaat zich op deze campus bevinden.
CONTACT OPNEMEN