Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Projectbezoek vervanging openbare verlichting bedrijventerreinen Hoorn

In de vroege ochtendgloren namen we een kijkje in Hoorn, waar onze collega’s van Klaver Infratechniek druk bezig zijn met een grootschalige vervanging van de openbare verlichting op diverse bedrijventerreinen in de gemeente Hoorn.

Amstelkwartier: van industrie naar stadswijk en park aan het water

Klaver Giant Groep heeft van Bot Bouw opdracht gekregen voor blok 8A, onderdeel van de 2e fase van het Amstelkwartier en bestaande uit 55 appartementen. De werkzaamheden betreffen de gehele elektrotechnische installatie, verlichting, hellingbaanverwarming t.b.v. de parkeergarage, PV-installatie, brandmeld-, videofoon-, verwarmings- en ventilatie-installatie.

Tweede fase Dockside in Alkmaar

Klaver Giant Groep heeft begin dit jaar opdracht gekregen voor de realisatie van de 140 duurzame appartementen van Dockside I, die momenteel worden gerealiseerd. De 45 woningen van Dockside II zijn hier een mooie aanvulling op! De werkzaamheden omvatten de gehele elektrotechnische installatie, verlichting, PV-installatie, verwarmings- en ventilatie-installatie.

Interne verbouwing WNL in Hilversum

Omroep WNL gaat verhuizen van Amsterdam naar het Mediacentrum in Hilversum. Enkele jaren geleden hebben we samen met Bouwbedrijf Breed en architect Jeroen Bos de toen benodigde verbouw van het huidige pand van WNL in Amsterdam mogen uitvoeren. En naar tevredenheid! Want we mogen nu met hetzelfde team de interne verbouw in Hilversum realiseren.

Interne verbouwing Simon Loos in Wognum

De logistieke dienstverleners Simon Loos en Peter Appel Transport hebben dit jaar hun krachten gebundeld en gaan samen verder als Simon Loos. Door deze fusie zal Peter Appel naar het pand van Simon Loos in Wognum verhuizen. Hiervoor is een interne verbouwing van zo'n 1.500 m2 noodzakelijk.

Duurzaam expertisecentrum InVesta

Klaver Giant Groep gaat in opdracht van Tervoort Egmond de E-installaties verzorgen alsmede de databekabeling en brandmeldinstallatie. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de voorzieningen voor energieopslag, laadpalen en zonnepanelen. Oplevering staat gepland voor april 2022.

Gemeente Wormerland duurzaam vooruit

Gemeente Wormerland tracht actief bij te dragen aan de landelijk vastgestelde energietransitie, door de krachten van inwoners, bedrijven en gemeente te bundelen. Klaver Giant Solar Systems, onderdeel van Klaver Giant Groep, gaat ruim 200 zonnepanelen plaatsen op het gemeentehuis. Daarnaast wordt zwembad De Zwet voorzien van 67 panelen.

Verbouwing Omnyacc Accountants Heerhugowaard

Begin oktober hebben wij opdracht gekregen van Omnyacc Accountants voor het realiseren van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor het nieuwe bedrijfspand aan de W.M. Dudokweg in Heerhugowaard. Het huidige pand in Heerhugowaard zullen zij verruilen voor deze nieuwe locatie aan de Dudokweg. Aangezien dit pand momenteel een andere bestemming dan kantoor heeft, zal de verbouwing ervoor moeten zorgen dat het straks gebruik kan worden als fijne en toekomstbestendige werkplek voor Omnyacc.

Energiezuinige verlichtingsarmaturen voor gemeente Edam-Volendam

Klaver Infratechniek, onderdeel van Klaver Giant Groep, gaat ruim 1.000 lichtmasten verduurzamen in de wijk Munnickenveld. De opdracht is uitgegeven door Gemeente Edam-Volendam, een gemeente die hun openbare verlichting in rap tempo energiezuiniger maakt door de oude verlichtingsarmaturen te vervangen door LED-armaturen.

Uitbreiding Fietsvoordeelshop

Aan de Echo, gelegen op bedrijventerrein De Vaandel in Heerhugowaard, wordt het bestaande bedrijfsgebouw van Fietsvoordeelshop uitgebreid met een bedrijfshal, assemblagehal, expeditie- en kantoorruimten.

Aansprekend woongebouw in Alkmaar

Klaver Klimaattechniek, onderdeel van Klaver Giant Groep, heeft opdracht gekregen van Bot Bouw om de W-installaties te realiseren van een aansprekend woongebouw in Alkmaar.

Een bijzondere stap op de CO2-Prestatieladder

Klaver Giant Groep kan met trots melden dat onlangs het hoogste niveau van de CO2-Prestatieladder is behaald, namelijk niveau 5.

Typisch Tuinstad: 190 koop- en huurwoningen in Amsterdam Nieuw-West

In de Reimerswaalbuurt in Amsterdam Nieuw-West wordt Typisch Tuinstad gebouwd. Dit plan bestaat uit 120 huurwoningen en 70 koopwoningen die zich rond een prachtige binnentuin bevinden. Klaver Giant Groep heeft van Vink Bouw opdracht gekregen om de E- en W-installaties bij dit project te realiseren.

Blog – Recovery-beleid is een topprioriteit

In (digitale) media lees je tegenwoordig dagelijks over cybersecurity incidenten, vaak omvangrijk van aard en met grote impact. Als organisatie word je gedwongen steeds meer maatregelen te treffen om de kans op een cybersecurity incident te minimaliseren.

Duurzame investering voor Yuverta

Klaver Giant Solar Systems, onderdeel van Klaver Giant Groep, gaat 284 zonnepanelen plaatsen op de Yuverta vmbo-school in Den Haag, voorheen Wellant College. Dit gebeurt in samenwerking met Schadenberg Dakwerken.

Markman Cultures kiest voor duurzame nieuwe bedrijfshal

Klaver Klimaattechniek gaat de werktuigbouwkundige installaties realiseren van de nieuw te bouwen bedrijfsruimte van Markman Cultures van maar liefst 12.500 m2 in Aalsmeer.

Klaver Klimaattechniek verzorgt W-installaties voor prachtig project middenin Alkmaar

Klaver Klimaattechniek, onderdeel van Klaver Giant Groep, heeft van Bot Bouw opdracht gekregen om de W-installaties te verzorgen van een prachtig project middenin het centrum van Alkmaar.

Brandmeldinstallatie Seafood Parlevliet

Seafood Parlevliet is verwerker en producent van verpakte visproducten. In de productielocatie in IJmuiden diende een nieuwe brandmeldinstallatie geplaatst te worden en zij hebben hiervoor Giant Security, onderdeel van Klaver Giant Groep, in de arm genomen.

Nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie NIOZ

Het NIOZ is hét Nederlandse oceanografische instituut en doet wereldwijd toonaangevend fundamenteel onderzoek aan, op, in en onder de zee. Om de 325 medewerkers een veilige werkomgeving te bieden, is de gehele brandmeld- en ontruimingsinstallatie vervangen door Giant Security, onderdeel van Klaver Giant Groep.

Duurzame investering in de toekomst

Op de schuur van Gebroeders Van Diepen aan de Lutkedijk in Spanbroek zullen 248 zonnepanelen geplaatst worden door Klaver Giant Solar Systems, onderdeel van Klaver Giant Groep. De installatie moet jaarlijks maar liefst 76.000 kWh aan zonne-energie opleveren.
CONTACT OPNEMEN