Over Klaver Giant Groep

Zelfstandig gespecialiseerde bedrijven met 100 jaar ervaring in de installatietechniek

Zonder de roots van het familiebedrijf te verliezen hebben wij ons in 100 jaar ontwikkeld tot een betrokken technische kennisorganisatie met een loyale klantenkring. Dankzij focus op innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en een hoog servicelevel realiseren wij jaar op jaar groei. Met zo’n 450 collega’s streven we ernaar om de beste te zijn, en daarom voldoet onze dienstverlening aan de hoogste eisen en normen.

Toen en nu

Klaver Giant Groep door de jaren heen

Klaver Technisch Bedrijf is opgericht in 1923. Het bedrijf heeft zich vanuit daar in 100 jaar ontwikkeld van winkel aan huis tot acht gespecialiseerde bedrijven. Samen zijn wij Klaver Giant Groep! Vanaf 2022 is Klaver Giant Groep onderdeel van de VDK Groep.

Greep uit onze certificeringen

De bevestiging van onze focus op duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving

 
Dekra VCA **
Dekra SCIOS
Dekra BRL 6000
Kwaliteitswaarborg bodembeheer SIKB
Hewlett Packard Enterprise solution provider - Gold Partner

Maatschappelijk Verantwoord

Investeren in duurzaamheid

Al sinds 1923 is Klaver Giant Groep een partij die binnen de regio West-Friesland een belangrijke maatschappelijke rol speelt. Dit doen wij met uiteenlopende zaken als werkgelegenheid, het ondersteunen van maatschappelijke projecten en het sponsoren van regionale (sport)verenigingen.

Klaver Giant Groep wil een betrouwbare en degelijke partner voor haar klanten en een solide en stabiele factor binnen haar directe leefgemeenschap zijn. Continue aandacht voor de lange termijnrelatie en kwalitatieve en duurzame producten en diensten zijn daarbij de uitgangspunten waar Klaver Giant Groep haar opdrachtgevers mee van dienst wil zijn.

Werken bij Klaver Giant Groep

Op zoek naar een baan met uitdaging en plezier bij een technische bedrijvengroep? Bekijk onze vacatures en wie weet tot snel!

CONTACT OPNEMEN