Onze specialisaties

Continu ontwikkeling in de modernste technologie

Met onze gespecialiseerde technische kennis en ervaring leveren wij een actueel, compleet en hoogwaardig assortiment aan technische producten en diensten. Gespecialiseerd in elektrotechniek, klimaattechniek, beveiliging, telecom, ICT, Infratechniek, zonne-energie en gebouwautomatisering.

Elektrotechniek - Klaver technisch bedrijf

Elektrotechniek

Als elektrotechnisch specialist heeft Klaver Technisch Bedrijf in Obdam (omzet 20 M / 75 FTE) al bijna 100 jaar ervaring in het ontwerpen, tekenen, installeren en beheren van licht- en krachtinstallaties, verlichting en lichtschakelsystemen, duurzame oplossingen LED/ BREAAM / laadpaalsystemen, domotica, meet- en regeltechnische installaties en railinfra. En tevens ook het inspecteren van deze installaties. Wij verzorgen totaaloplossingen voor uw elektrotechnische systemen en zorgen met onze eigen service en onderhoudsafdeling dat deze systemen optimaal beschikbaar zijn. Samen met onze nevenvestiging Klaver Giant in Alkmaar (omzet 3M / 25 FTE) welke ruime ervaring heeft in het ontwerpen, tekenen, installeren en beheren van licht- en krachtinstallaties, verlichting en lichtschakelsystemen staan we 24/7 voor u klaar!

Klimaattechniek - Klaver Klimaattechniek

Klimaattechniek

Klaver Klimaattechniek is een werktuigkundig installatiebedrijf, gespecialiseerd in duurzame klimaatoplossingen zoals WKO-systemen en warmtepompen, verwarmingsinstallaties, luchtbehandeling- en ventilatiesystemen, airconditioninginstallaties en regeltechnische installaties. Als klimaatspecialist hebben wij uitgebreide ervaring met renovatie en nieuwbouw van scholen, kantoren, overheidsgebouwen en woningen. Met als doel een klantvriendelijk en duurzaam klimaat!

Beveiliging - Giant ICT

Beveiliging

Giant Security is gespecialiseerd in inbraaksignaleringssystemen, camera observatiesystemen, toegangscontrole, bouwkundige beveiliging en realisatie en beheer van uw brand- en ontruimingsinstallatie. Wij verzorgen totaaloplossingen voor een veilige woon- en werkomgeving en beschikken over alle erkenningen die van toepassing zijn van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Dit geeft u de zekerheid dat uw beveiligingsinstallateur en de geleverde systemen aan de eisen en normen voldoen.

Telcom - Giant Telcom

Datatechniek

Giant Telcom realiseert totaaloplossingen voor communicatie infrastructuren. Wij zijn gespecialiseerd in gestructureerde bekabelingnetwerken op zowel koper als glasvezel. Deze dienen als basis voor een goed functionerend computernetwerk en VoIP telefoniesysteem. Daarnaast hebben wij ook de kennis in huis om VoIP- en telefoniesystemen en zorgsystemen te ontwerpen, installeren en beheren.

ICT

Giant ICT realiseert hoogwaardige ICT infrastructuren die een aantoonbare bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Vanuit een compleet portfolio aan IT diensten en technologieën biedt Giant ICT mogelijkheden om uw totale ICT infrastructuur te beheren, onderhouden en beveiligen. Of het nu gaat om private-, public-, hybrid- en multi-cloud infrastructuren, onze gecertificeerde en hoogopgeleide specialisten perfectioneren tot in detail. “Techniek voor en door de mens”.

Infratechniek - Klaver Infratechniek

Infratechniek

Klaver Infratechniek is specialist in duurzame openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, walstroom, sportveldverlichting, terrein- en parkeerverlichting, aanlichten van gebouwen en objecten, ledlijnen, tunnelverlichting, reizigers informatie systemen en kabelwerkzaamheden.

Zonne-energie

Klaver Giant Solar Systems helpt organisaties en instellingen verduurzamen door het realiseren van zonne-energiesystemen. Als specialist in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van deze systemen, nemen wij het totale project uit handen. U wordt voorzien van deskundig en eerlijk advies en kan rekenen op onze hulp bij subsidievraagstukken. Met onze kennis van de vele uiteenlopende beschikbare technieken, helpen wij u het maximale rendement te behalen.

Gebouwautomatisering

Klaver Giant Smart Buildings is als innovatieve partner gespecialiseerd in het integreren van technische installaties van een gebouw. Door gebruik te maken van intelligente software en technische kennis zorgen zij voor een optimale balans tussen comfort, efficiëntie, gebruikersgemak en energiebesparing.

CONTACT OPNEMEN