Het hoofdkantoor van Anton Groep gaat verhuizen naar het voormalige kantoorpand van Anton Rail & Infra aan de Tocht 9 in Obdam. Maar niet voordat het pand is verdubbeld om in de capaciteitsbehoefte te kunnen voorzien.

Klaver Giant Groep verzorgt de volledige nieuwe E&W installaties voor zowel de renovatie van het bestaande deel als de nieuw te realiseren uitbreiding. Duurzaamheid is een belangijker pijler in dit mooie project.

De werkzaamheden beslaan het aanpassen en uitbreiden van de bestaande elektrotechnische installatie en het verzorgen van de voorzieningen voor bestaande en nieuwe werkplekken, ledverlichting, beveiliging, data-installatie, laadvoorzieningen en een PV installatie.

Daarnaast verzorgen wij het loodgieterswerk en zowel de klimaat- als ventilatie-installatie. Het pand wordt voorzien van een elektrisch aangedreven lucht-lucht warmtepomp, een VRV systeem, waardoor er geen gebruik meer zal worden gemaakt van de bestaande gasinstallatie. De kantoorruimtes worden verwarmd door middel van vloerverwarming. De ruimtes worden naverwarmd en gekoeld middels kanaalmodellen. Voor het nieuwe ventilatiesysteem wordt gebruik gemaakt van een energiezuinige luchtbehandelingskast met hoog rendement warmteterugwinning.