Begin oktober hebben wij opdracht gekregen van Omnyacc Accountants voor het realiseren van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor het nieuwe bedrijfspand aan de W.M. Dudokweg in Heerhugowaard. Als full-service advieskantoor ondersteunen ze ondernemingen en geven het benodigde inzicht om te sturen. Met een team van ruim 250 specialisten werken zij momenteel vanuit acht kantoren in de regio.

Het huidige pand in Heerhugowaard zullen zij verruilen voor deze nieuwe locatie aan de Dudokweg. Aangezien dit pand momenteel een andere bestemming dan kantoor heeft, zal de verbouwing ervoor moeten zorgen dat het straks gebruik kan worden als fijne en toekomstbestendige werkplek voor Omnyacc.

Simon, accountant en vennoot in Heerhugowaard: “Deze ruimte was broodnodig, want in het Forum aan het Stationsplein 69 groeiden we letterlijk uit ons jasje!

Klaver Giant Groep gaat o.a. de volgende werkzaamheden realiseren: gehele elektrotechnische installatie, verlichting, beveiligingsinstallatie, pv-installatie, vloerverwarming, ventilatie-installatie en VRV-systemen.